Nye regler for efteruddannelse for trænere

Der kommer nu nye regler, så de der arbejder med træning samt børn og unge på landets rideklubber, får en endnu højere faglighed.

Nye regler for efteruddannelse
Dansk Ride Forbund har netop færdiggjort arbejdet med at opdatere uddannelser til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider sammen med Instruktørudvalget. Det betyder konkret, at der nu tilbydes obligatoriske kurser for læremestre og læresteder, der påtager sig opgaven med den praksisnære del af uddannelserne.

Efteruddannelse for eksaminerede trænere
Eksamineret træner på den 3. eller 4. årige uddannelse, har nu mulighed for at tage en efteruddannelse og blive opgraderet, så de teoretisk opnår samme faglige niveau som uddannede rideinstruktører efter den nye uddannelse. Hvis trænerne gennemfører efteruddannelsen, har de mulighed for at søge om godkendelse til læremester for ridelæreelever. Læs mere her:

Efteruddannelse for eksaminerede trænere

Læremestre og læresteder skal sammen på skolebænken
Fra 2017 skal alle, der ansøger om at blive læremester gennemføre et to dages kursus. Heraf vil en halv dag blive afviklet sammen med kursus for læresteder, så både læremester og lærested gennemgår de samme fag. Læresteder skal have en læresteds-ansvarlig, der skal have halvdags kurset for læresteder. Se mere om efteruddannelsen og kurset her:

Efteruddannelse for læremestre og kursus læresteder

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce