Rid en tur og doner til heste i nød

Som hesteejer ved du sikkert godt, hvor skønt en ridetur ud i naturen kan være, når efteråret kommer! I september kan du ride en tur, som ikke kun gavner dig og din hest, men også alle de udsatte heste, som Hestens Værn hjælper. 

For første gang nogensinde kan du nemlig komme til Agria Naturridt den 23.-24. september. Det er et velgørenhedsridt, og alle kan være med! Hvis du går eller rider en tur i naturen, donerer Agria nemlig 10 kroner til Hestens Værn.  

Annonce
Sådan er du med
  1. Tilmeld dig her  
  2. Rid eller gå en tur i naturen med din hest den 23.-24. september, når det passer dig  
  3. Del billede eller video fra turen på enten Facebook eller Instagram med #agrianaturridt i selve tekstbeskrivelsen til dit opslag (din profil skal være offentligt tilgængelig)  

Men vent lige til, du er hoppet af hesten, så du har styr på sikkerheden og nyder tuen i den smukke efterårsnatur.  

Du kan være med uanset, hvor i landet du bor – du skal blot huske at tilmelde dig og dele jeres tur på de sociale medier. Der doneres per ekvipage, så du kan med fordel aktivere hele din stald, så I kan komme så mange som muligt afsted og dermed være med til at hjælpe heste i nød sammen med Hestens Værn.

Læs også: Hestens Værn: “Mangel på ressourcer i vanrøgt sager”

Agria donerer op til 10.000 kroner, og turen foregår også i Sverige, Norge og England. 

Læs mere om Agria Naturridt her

Om Hestens Værn

Hestens Værns primære opgave er at sikre heste og ponyer bedst mulige forhold i Danmark. De tager aktion på anmeldelser om vanrøgt og mishandling af heste, og oplyser befolkningen om korrekte pasning, pleje og brug af heste. 

Kilde: Hestens Værn

Få flere gode råd fra Hestens Værn her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce