Unge dressurheste klar til Championatsfinalerne

Den sidste kvalifikation i Dansk Ride Forbunds Championater for unge dressurheste powered by Pavo er afviklet, og over 100 talentfulde ungheste er klar til finalen på Blue Hors 11. – 14. oktober. Resultaterne af kvalifikationerne, og hvilke heste der er videre til finalen, kan nu ses på Dansk Ride Forbunds hjemmeside.

Danmarks bedste ungheste mødes på Blue Hors
Der er lagt op til et brag af en spring- og dressurfest, når Blue Hors flotte anlæg danner rammen om Dansk Ride Forbunds Championatsfinaler powered by Pavo. Efter seks spændende kvalifikationer i både spring og dressur, mødes Danmarks bedste unge rideheste på Blue Hors i oktober. I dressurchampionatet for 4-årige heste er det de 40 bedste, der er videre til finalen. I championatet for 5- og 6-års udtages der 20 heste til finalen, mens det kun er de 12 bedste i 7-års championatet, der får lov at ride på Blue Hors. Derudover er UVM-deltagere ifølge bestemmelserne startberettiget i finalerne. Her er der fire heste pr. årgang i 5,- 6, og 7-års Championaterne, samt de to inviterede Revolution (5 års) og D’avie (6 års) der vandt UVM i hver deres årgang.

Læs også: Endnu to guldmedaljer under vesten

Giganternes kamp
Det er uden tvivl dressurheste af meget høj kvalitet, der skal forsøge at begejstre dommere og publikum i finalen. Hos 4-års hestene topper to hingste listen med ikke mindre end 9,54 point. Det er Blue Hors Fifty Cent med Allan Grøn i sadlen samt Springbank II VH redet af Severo Jurado López. I finalen for 5-årige har Severo Jurado López og Devonport opnået flotte 9,0 point, og hos de 6-årige heste, er det Andreas Helgstrand og Ferrari, der med 8,92 point har opnået den højeste karakter i kvalifikationerne. Kun 12 heste er videre til finalen for de 7-årige heste, men her er det Severo Jurado López og Grand Galaxy Win, der med 81,20% topper listen over finalisterne, dog tæt fulgt af Carina Cassøe Krüth og Red Diamant med 81,10%.

Finalen fyldes op ved afbud
Finalestævnet afvikles som nævnt på Blue Hors 11. – 14. oktober, og der er nu åbent for tilmelding på Go! Har du en finaleplads, som du IKKE ønsker at benytte, skal du give besked på dressur@rideforbund.dk. Vi kan dermed tilbyde pladsen til den næste på listen. Vi vil også bede alle championatsdeltagere om at sikre, at deres telefonnummer på Go! er korrekt, så vi kan kontakte ryttere længere nede af listen, hvis der er afbud.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce