VM bliver uden Cathrine Dufour og Cassidy

Det er med stor beklagelse, at Dansk Ride Forbund må meddele, at Danmarks stærkeste dressurkort, Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, ikke kommer til at repræsentere Danmark ved VM i Tryon (USA) til september. Årsagen er, at Cassidy har pådraget sig en mindre skade på folden, som desværre ikke kan nå at restituere inden VM. Heldigvis er Anna Zibrandtsens Arlando fit to compete, og de erstatter dermed Cathrine og Cassidy på landsholdet.

”VM bliver desværre ikke med Cassidy og jeg i denne omgang. Cassidy har lavet en mindre skade på sig selv på folden, hvilket gør, at vi får et træningsstop her meget tæt på afgang til VM. Han har været i sit livs form denne sæson, så det er selvfølgelig utroligt ærgerligt, og jeg er naturligvis skuffet over, at VM bliver uden vores deltagelse. Men vi vil gøre alt for at passe på Cassidy, og derfor er det naturligvis hans velbefindende, der står absolut øverst på listen. Jeg ønsker mine holdkammerater og rytterkollegaer al held og lykke til VM og håber, at alle får et fantastisk stævne. I denne omgang følger vi med hjemmefra og hepper med alt, hvad vi har på vores danske landshold,” fortæller Cathrine Dufour.

Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM, består nu af: Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, Anders Dahl på Selten HW, Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff og Anna Zibrandtsen på Arlando.

Læs også: Cassidy og Cathrine tæt på perfekt

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce