Brønddæksler til ethvert formål – også til stalde, ridebaner og ridehuse

Annoncørbetalt artikel

Et brønddæksel – hvor svært kan det være? Sådan tænkte Hans Jensen Kjærgaard, da han i 2014 mødte Jesper Walter-Rasmussen på P-pladsen foran Frederiksborgcentret i Hillerød. Men det skulle vise sig, at det både var svært, men bestemt også helt utroligt spændende.

Hvad er et brønddæksel?

Brønddæksler er i princippet enten en beton plade, jernplade eller andet som kan bruges til at dække hullerne til brønde i terræn eller befæstede arealer. Brønde, som vi jo slet kan undvære. Der kommer flere af dem år efter år, da vi en den moderne verden gemmer alt i jorden lige fra varme, el, TV signaler, vand, afløb, kloak.

Hos JESMIG BRØNDDÆKSLER producerer man brønddæksler, som indgår i omgivelserne som en smuk detalje. Foto: Arkiv.

Jesper Walter-Rasmussen er uddannet ingeniør og gennem sit arbejde for forsyningen besøgte han både virksomheder samt gårde og private ejendomme. Næsten alle gemte på en eller anden måde deres brønddæksler. Enten fordi dækslerne slet ikke passede ind i den øvrige belægning, eller fordi de mange steder var utrolig grimme at se på. Mange steder var brønden også gemt under belægningen eller under flere centimeter jord eller grus, så man ikke skulle se på den i hverdagen.

Læs også: Staldklimaet har stor betydning for hestens helbred

En ny type brønddæksler ser dagens lys

Tilbage i 2013 havde Jesper fået og udviklet en idé til en hel ny type brønddæksler. Dæksler, som kunne ændre de runde brønde til en firkant og derfor kunne tilpasses i alle belægnings typer. Og dækslerne vil derfor i mange arealer være næsten helt usynlige.

Der startede en rejse for Jesper og Hans, som nu udmunder i et snart 6 årig partnerskab og udviklingen af JESMIG BRØNDDÆKSLER. I dag er JESMIG BRØNDDÆKSLER  en innovativ virksomhed, hvor der produceres dæksler til alle formål og til alle typer belægning. Dæksler som i stedet for at skæmme, ”fremhæver” og indgår i belægningen som en smuk detalje. Dæksler, som er funktionelle og nemme at arbejde med for de folk som skal kigge ned i diverse brønde.

Virksomheden producerer i dag dæksler i alle størrelse og til mange formål. De fås til forskellige akseltryk lige fra 1,5 ton og op til 60 ton.

Eksempler på produkter
  • 60 tons special dæksler som bruges hvor der er meget tung trafik. Eksempelvis havnearealer, lufthavne. DLG bygninger eller lignende
  • 40 tons dæksler, som anvendes på de fleste offentlige arealer, veje p-pladser og store torve
  • 12 og 5 tons dæksler, som bruges i private indkørsler, gågader torve hvor der ikke køre de helt store lastvogne
  • 1,5 tons dæksler, som anvendes på terrasser og gangstier eller andet, hvor der ikke er tung kørsel
  • Store dæksler, som opdeles i luger som åbnes med hjælpe gasventiler
  • Gøgler dæksler til torve og pladser, ridebaner, stalde eller andre steder hvor der er behov for fremføring af vand, el, eller andet i jorden, og så kan trækkes op gennem låget på dækslet.

Læs også: Hvordan ser din drømmestald ud?

Her ses linjedræn, som indgår som en integreret del af den samlede løsning.

Løsninger specielt velegnet til stalde

En andet stort salgsvare er de permale dæksler og linjedræn. De tillader vandet at løbe i enten brønd eller drænrende, men som stopper de store fremmedlegemer i at trænge ned i selve brønden. Disse riste og linjedræn er særdeles velegnet i eksempelvis stalde og udendørsbelægningen.

JESMIG BRØNDDÆKSLER har udviklet en smart løsning til at undgå fremmedlegemer i eksempelvis vandspiltove. Foto: Arkiv

I stalde bruges disse løsninger eksempelvis i vandspiltovet, hvor der ofte sætter sig snavs og fremmedleger fast og stopper afløbet.

JESMIG BRØNDDÆKSLER
JESMIG BRØNDDÆKLSER er siden 2010 vokset til i dag at have over 60 varenumre, samt alle specialdæksler, som produceres efter mål og på bestilling. Alle produkterne er dansk produceret og kan købes gennem de fleste byggemarkeder, hos grossistleddet for VA produkter samt i enkelte havecentre.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce