Den digitale fremtid hedder Horsebook

Med over 17.000 brugere, der er aktive flere gange om ugen og en downloadsrate, der på et tidspunkt lå over Google+ i Apples App Store, har Horsebooks app for alvor stadfæstet sig som en seriøs spiller på nichemedie-markedet i 2016.

App’en, hvis anden version blev lanceret i efteråret 2015, har en stærk investorgruppe bag sig. Den er skabt som et unikt digitalt univers, der skal samle hele hesteverdenen et sted. Netop nu eksploderer platformen med masser af erhvervskunder, et stødt stigende antal brugere – og et væld af relevant viden. Planen er, at app’en i løbet af året går internationalt. Og det er bare begyndelsen!

Uendelige muligheder
App’ens force og det, der gør den unik i forhold til andre sociale medieplatforme på markedet, er dyrlæge-funktionen, der tilbyder en effektiv og direkte kontakt mellem dyrlæger og brugere. En funktion, der på sigt skal rumme alle de forskellige typer af faggrupper, som hestemennesker har brug for at være i kontakt med: Det vil sige fx forsikringsselskaber, avlere, smede, foderleverandører – og forskellige forhandlere af hesteudstyr. Tilbyder du en service til heste-mennesker, så har Horsebook muligheden for at implementere dig på platformen!

Nemt – Hurtigt -. Smart
Vi har skabt Horsebook for at dække et behov. Der er så mange processer, der kan gøres digitalt, når det kommer til hesteverdenen. Vi vil gøre det nemmere, hurtigere og smartere ved at samle alt i et helt unikt univers for hestemennesker. Det vigtigste, vi mennesker har, er vores tid – og når vi kan bruge det meste af den på det, vi elsker – og ikke på en masse praktiske ting, så bliver tiden værdifuld. Derfor er det vores ambition at effektivisere den tid, som hestefolk bruger på deres hobby – og samtidig gøre den meget sjovere med moderne værktøjer,” forklarer medstifter og kreativ direktør i Horsebook Jonas Rugh, der lægger vægt på, at mange forskellige typer af erhvervsdrivende kan få meget ud af platformen. Det er dyrlægernes indtog på Horsebook et strålende eksempel på.
Det er et verdensklasse-system! Når en af mine kunder er oprettet i systemet,  betyder det, at de får besked med det samme, når jeg skriver noget nyt i deres hests journal – og fordi systemet lagrer de sidste fem konsultationer inkl. vaccinationer, giver app’en alle hestemennesker et fantastisk overblik. Det er ganske enkelt et super smart redskab, der sørger for, at vores kunder har alle de oplysninger, de har brug for om deres hest  – lige i lommen – og det er både effektiv og god service,” siger dyrlæge fra Højelse Hesteklinik Steen Bo Larsen om appen.

Ultimativ markedsføring
Steen Bo Larsen er også begejstret for funktionen, fordi den giver hans kunder mulighed for at dele de oplysninger, de får fra ham, på de forskellige sociale medier. Det er ifølge ham en effektfuld markedsføring, som han aldrig selv ville kunne udføre: “Nu er det fx snart tid til reproduktion – og når mine kunder lægger et eller flere scanningsbilleder op efter en vellykket insemination, så er det guld værd for mig som forretningsdrivende. For intet virker bedre end positiv omtale fra en kunde til en potentiel kunde,” understreger han.

Stifterne af Horsebook har ofte fået spørgsmålet om, hvorfor valget er faldet på en app: “Svaret på det spørgsmål er simpelt. Tal viser, at 88 procent af alt mobil-browsing foregår på apps. Så det var fuldstændig oplagt for os at fokusere på det. Mange siger, at det mobile er fremtiden. Men sådan ser vi det ikke. Det mobile er nutiden – og det, Horsebook tilbyder, er fremtiden,” udtaler kreativ direktør og medstifter Jonas Rugh, der glæder sig til snart at løfte sløret for, hvilke andre nye tiltag der er på vej hos Horsebook.

Kilde: Pressemeddelelse Horsebook

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce