En rolig jyde med skarpe ambitioner

Det er en erfaren og dreven herre, der rykker ind i ny istandsatte lokaler i Det Gamle Mejeri på Vilhelmsborg. Ambitionerne fejler ikke noget, og målet er allerede før åbningen mejslet ind i den stålsatte nordjydes sind: Det Gamle Mejeri, som fremover hedder Restaurant Mejeriet, skal være en af Århus´ bedste restauranter. I artiklen kan du læse om manden bag visionen og møde restauratøren med en kærlighed til gourmetmad, som er langt over gennemsnittet, Martin Lemvig.

Det kræver lidt ihærdighed at fange den travle nordjyde Martin Lemvig, når man skal interviewe ham omkring hans seneste projekt – åbningen af en gourmetrestaurant i historiske rammer. Lidt syd for Århus i landsbyen Mårslet ligger hestesportsstedet Vilhelmsborg. Det er her, Restaurant Mejeriet åbner dørene med et koncept, som indebærer at sætte en kompromisløst ære i at servere kvalitetsmad. Når man endelig fanger Martin, er det til gengæld en fuldstændig fokuseret og nærværende mand, man får i tale. Med nordjysk accent fortæller han om, hvorfor han faldt for lokalerne på Vilhelmsborg.

Jeg blev interesseret i Det Gamle Mejeri, fordi selskabslokalerne er sublime. Her er park og smuk natur, og lokalerne er lette, elegante og lyse, så potentialet er helt i top.”

Restaurant Mejeriet er en fredet bygning, som efter en ny istandsættelse står helt skarpt. Martin har valgt at lette udtrykket i lokalerne, så det er lyst og lækkert at opholde sig der. Ligesom det er prioriteret, at gæsterne skal sidde i rigtig gode stole ved runde borde.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce