Gør-det-selv-kursus til klubbens trænere

Gode trænere har afgørende betydning for fastholdelse af medlemmer, rekruttering af nye og det enkelte medlems udvikling. Dansk Ride Forbund udbyder nu et “Gør-det-selv” kursus, der gør det lettere at klæde klubbens nye trænere på til undervisergerningen.

Nemt at uddanne klubbens trænere
Vil I som klub gerne give jeres trænere enkle redskaber til at planlægge og gennemføre deres undervisning? Så er “Gør-det-selv-kurset” 1-2-træner noget for jer. Kurset gennemgår grundelementerne i ATK-undervisningen, og giver kursisterne ideer til basistræning på begynderniveau.

1-2 træner kurset er målrettet nye trænere og hjælpetrænere. Der præsenteres enkelte redskaber til planlægning og gennemførsel af undervisningen, som trænerne kan bruge i deres dagligdag. Kurset er et “Gør-det-selv” kursus, hvilket betyder, at klubben afholder kurset på egne faciliteter, og selv står for at finde en underviser til kursisterne. Forslag til underviser kan findes i linket nedenfor.

Kurset er udarbejdet i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Ride Forbund (DRF) og består derfor af en idrætsgenerel-del og en ride-del. Det gennemgående omdrejningspunkt for materialet er Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK). Find DRFs gratis hæfte og bliv klogere på ATK her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce