Hestebøger til træningen af din hest

Mangler du inspiration til træningen af din hest? Eller vil du bare gerne blive en endnu bedre rytter? Malgré Tout har samlet en række bøger, som alle handler om træning af heste på forskellige niveauer og inden for forskellige discipliner. Vi er sikre på, at der også er en for dig.

I harmoni med din hest

Ønsker du at komme i fuldstændig harmoni med din hest og styrke det blide samvær mellem jer, så er læsningen af Ute Lehmanns bog I harmoni med hesten, et godt sted at begynde. Lær simple træningsmetoder såvel som avancerede teknikker, der kan styrke forholdet mellem dyr og menneske, og få en unik indsigt i hestens væsen. Pris: 99,00 kr. på williamdam.dk.

Bogen: I harmoni med hesten

Horsemanship for børn

I den illustrative bog Braveheart flytter ind kan dit barn lære om horsemanship og om, hvordan man omgås heste på en rar, harmonisk og sikker måde.Forfatteren Camilla Jacobs, som står bag bloggen HorseMama, skriver til den lille rytter gennem fortællingen om Milla, hendes mor og hesten Braveheart. I lærer også om horsemanship-konceptet SMIL. Pris: 149,00 kr. på horsemama.dk.

Bogen: Braveheart flytter ind

LÆS OGSÅ: Rid hesten med udgangspunkt i historiebøgerne

Træningsøvelser til rytteren

De fleste vil måske tænke, at den eneste vej til at blive en bedre rytter er ved at ride. Men faktum er, at du kan gøre rigtig meget for at forbedre din opstilling, din balance og din kropskontrol og dermed gøre det lettere at indvirke korrekt på hesten. Fysioterapeut Lene Theill giver dig i bogen Ryttertræning en lang række rytterøvelser. Pris: 299,95 kr. på shop-egolibris.dk.

Bogen: Ryttertræning

Forstå hestens opførsel

Har din hest adfærdsmæssige problemer, som blandt går ud over træningen? Baseret på sit virke som dyretelepatør har Ditte Young skrevet bogen Forstå din hest, så du kan lære, hvorfor din hest opfører sig, som den gør. Uanset hvilken type rytter, du er, er det bogens intention at give dig redskaber til at opnå et stærkere samarbejde med din hest. Pris: 249,95 kr. på muusmann-forlag.dk

Bogen: Forstå din hest – på personlighed, adfærd og relationer
Annonce

LÆS OGSÅ: Akademisk ridekunst: Bevægelseskunst med fokus på solid grundtræning

Træn din hest fra jorden

Langt de fleste heste kan drage nytte af at blive arbejdet med fra jorden. Det kan være inden tilridningen, som afveksling og ved genoptræning. I bogen Træn din hest fra jorden viser Karina Watson Olsen dig, hvordan du kan opnå et bedre samarbejde med hesten og lære den øvelser fra jorden, som du let kan udføre fra ryggen efterfølgende. Pris: 299,95 kr. på shop-egolibris.dk.

Bogen: Træn din hest fra jorden

Masser selv din hest

Hvordan masserer og udstrækker du din hest, så den opnår bedst mulig afspænding i kroppen efter træning? I bogen Hestemassage af Bettina Hvidemose, der er uddannet i hestemassage, kranio sakral terapi og fysioterapi til heste, kan du lære simple teknikker til at frigøre spændinger hos din hest. På den måde kan du øge hestens trivsel og velvære efter træning. Pris: 150,00 kr. på dyrelageret.dk

Bogen: Hestemassage

Træn din islandske hest

Rasmus Møller Jensen er en efterspurgte underviser, som arbejder ud fra den overbevisning, at hesten skal være glad og have lyst til at arbejde. Bogen Træning af islandske heste er en sammenfatning af det, Rasmus baserer sin undervisning af ryttere af islandske heste på. Der er QR-koder i, så du kan se videoklip af de forskellige øvelser. Pris: 299,95 kr. på shop-egolibris.dk.

Bogen: Træning af islandske heste

Du vil måske også kunne lide

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce