Dæk din hest ind uden stivelse

HorsePro Elite er et pelleteret tilskudsfoder uden korn, og derfor med et lavt stivelsesindhold på 2,4%. Foderet har en høj koncentration af protein, vitaminer og organiske mineraler, hvilket medfører at man kan dække hestens behov ved en lav daglig tildeling. Det lave stivelses- og sukkerindhold gør at HorsePro Elite egner sig godt til heste, der ikke tåler meget af dette. HorsePro Elite er desuden tilsat ni unikke urter bl.a. marietidselfrø, fennikel og mynte, som er med til at give en god smag, samt øge hestens trivsel.

Dette tilskudsfoder egner sig godt til avlshopper, føl og heste i vækst. Dette mærker Anette West Thomsen til i sin daglige drift af sit stutteri, med mere end 30 heste:

“Det er udelukkende foder fra HorsePro, som vi bygger vores heste op på. At kvaliteten er rigtig høj, ser vi gang på gang, når vi sælger en hest, og den problemfrit klarer sig igennem røntgen i forbindelse med salg.”

Læs også: Forkæl din hest med lækre urter

HorsePro Elite til military

Har man derimod en hest med specielle behov kan HorsePro Elite også benyttes. Militaryrytter Line Bergmann, som rider military på 1* niveau, startede med at fodre med HorsePro Elite, da hendes tidligere hest havde problemer med nyreslag:

“Det var takket være Cassius jeg overhovedet kom i gang på HorsePro-foderet. Det indeholder alt det der skal til for at holde en hest med tendens til nyreslag kørende. Jeg har siden anbefalet det til mange andre der har haft problemer med den slags af den ene eller anden art. Cassius havde tendens til nyreslag, men også PSSM heste har stor glæde af Elite og Fiber som energi.”

Line Bergmann bruger HorsePro Elite som et koncentreret tilskudsfoder og kombinerer det med HorsePro Fiber i stævnesæsonen. HorsePro Fiber er et kornfrit, men energiholdigt, tilskudsfoder uden tilsatte vitaminer og mineraler, og kan derfor fungere som et ekstra boost til den krævende præstation. HorsePro Elite kan derved benyttes som et grundfoder året rundt.

HorsePro Elite er et alsidigt tilskudsfoder som sammen med HorsePro Fiber kan dække alle racer, arbejdsniveauer og livsstadier.

Produktnyt fra HorsePro

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce