Nyt partnerskab: Stærkt digitalt univers er skabt

Her hos Malgré Tout har vi nu indgået et stærkt partnerskab med niche-app’en Horsebook. Begge virksomheder har markeret sig som to af Danmarks stærkeste og mest innovative spillere på fremtidens digitale mediemarked indenfor hesteverdenen. Og nu er det nye kreative digitale univers, de to medier sideløbende har skabt fundamentet til, blevet en realtiet.

Samarbejdet skaber fordele for såvel brugere som erhvervspartnere på begge platforme. Begge grupper kan se frem til hurtigt, godt indhold, der skaber mere flow på nyhedsvæggen og et endnu skarpere fokus på nytænkende markedsføring, der giver værdi for alle.

Tårnhøje forventninger
Hos både Horsebook og her hos Malgré Tout er der tårnhøje forventninger til indfrielsen af potentialet i det nye partnerskab: “Det er vores ønske at gøre det digitale univers så stort, at det kan rumme mange forskellige faggrupper og kompetencer. For nogle kan drivkraften være innovation, nytænkning og kreativitet – for andre en regulær interesse for hesteverdenen. Sammensmeltningen af de to medieplatforme vil give unikke og ekstremt konkurrencedygtige produkter og services. Resultatet giver målrettet værdi for både brugere og erhvervskunder, og det er den vigtigste prioritet,” udtaler medstifter og kreativ direktør i Horsebook, Jonas Rugh.

Samme stærke overbevisning skinner tydeligt igennem hos ledelsen i Malgré Tout: “Vi synes, at de to digitale platforme supplerer hinanden virkelig godt, og vi tror på, at både brugere og annoncører vil trives i det digitale univers fremadrettet. Det giver ganske enkelt mening. Det er vores fælles overbevisning hos Malgré Tout og Horsebook, at vi i det nye online univers skal have fokus på både vores brugere og vores annoncører. Det sørger vi for ved konstant at skabe værdi for begge målgrupper,” supplerer Troels Højvig, der med partnerskabet også får rollen som Business Development Manager hos Horsebook.

Ny chefredaktør
I forbindelse med det nye samarbejde er Desirée Larsen blevet ansat som ny redaktør for Malgré Tout efter Jette Ferslew (en af grundlæggerne af Malgré Tout), der har valgt at vende tilbage til medie- og reklamebranchen.

Desirée Larsen har en bred baggrund inden for strategisk kommunikation – blandt andet fra den politiske verden på Christiansborg og som presse- og kommunikationsmedarbejder for  Dansk Ride Forbund. Derudover har hun gennem flere år arbejdet for adskillige internationale stævnearrangører. Det giver hende netop de kompetencer, der skal til for at varetage jobbet som redaktør for Malgré Tout.

Med flere interesserede virksomheder i baghånden vil kun fremtiden vise præcist, hvor stort det digitale univers kan blive. Men én ting er helt sikkert; Den digitale fremtid er blevet nutid. Og mulighederne er uendelige: “Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Malgré Tout. Det passer perfekt ind i den vision, som Lars Wilk og jeg sammen med vores investorer har haft for Horsebook. Det skal ikke kun være et samlingssted for nogle få elementer fra hesteverdenen, men for det hele. ”Alt, der kan relateres til heste, skal kunne findes i vores platform. Vores motto har altid været ‘bliv en del af noget større’ og netop nu er det motto ved at manifestere sig som en realitet. Horsebook er på vej til at blive det ultimative samlingssted for alt, der er – og bør være – digitalt,” afslutter Jonas Rugh.

Nyt fælles domicil
I forbindelse med det nye partnerskab er Horsebook og Malgré Tout flyttet i fælles kontorlokaler for at skabe de optimale fysiske rammer for et nyt digitalt og innovativt samarbejde. På sigt forventer de to virksomheder, at den positive synergieffekt vil tiltrække andre nytænkende og kreative kræfter indenfor online marketing og fra hesteverdenen.

Alle spørgsmål om det nye samarbejde kan rettes til Troels Højvig på tlf. +45 23 83 21 23 eller th@malgretout.dk

PRESSE_02

På billedet ses en del af det nye team, fra højre: Lars Wilk, Anders Pico, Mai Espersen, René Hansen, Desirée Larsen, Jonas Rugh Hansen & Troels Højvig.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce