Sejr til Bøgegården i finalen for 4-års

Avlshingsten Bøgegården Gladiola scorede finalens højeste stilpoints sammen med Jesper Meyenburg og sejrede i 4-års springchampionatet

Så er det finaledag ved Odense Horse Show sponsored by ECCO, og dagen åbnede med finalen i Dansk RIde Forbunds springchampionat for 4-års heste powered by Pavo og Everhorse.

Springdommerne: Bo K. Møller, Kenneth Ernst og Lorenz Linnet var begejstrede for den velspringende avlshingst Bøgegården Gladiola, som de betegnede “en rigtig springhest, af moderne type, men en god balance og en dejlig galop, med fine reflekser og stort overskud”. Hingsten blev redet til sejr af Jesper Meyenburg.

I de foregående to dages kvalifikationer har topkampen stået mellem Gladiola og Happy Feets Heartbeat redet af Kasper H. Hansen, men i dag virkede Happy Feets Heartbeat lidt spændt, og det kostede noget af det imponerende overskud hesten har vist de foregående dage. med 8,3 gik de ind på en delt andenplads sammen med Pernille Tribler og Cappucino Pr der af dommerne fik ros for sin moderne type og evnen til at bruge sig godt over forhindringerne.

Dommerne fandt, der var en god håndfuld virkelig talentfulde springheste i finalen, heste der over alle dage har vist sig godt.

Kilde: JBK Horse Shows

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce