Underlag til skridtmaskiner: Stabilt og sikkert træningsmiljø

Underlaget i skridtmaskiner er udsat for tung belastning, især når de er uden tag. Det er vigtigt, for din hest, at have en stabil og sikker overflade at træne på. REGUPOL tilbyder robuste dobbelte T-gummifliser, som kan lægges let og hurtigt, ligesom interlocking fliser. Underlaget har minimal vedligeholdelse, langvarig og skridsikker overflade, som du og din hest kan stole på. Disse fliser er også stille under fødderne og hjælper med at vedligeholde sunde hove ved at give en behagelig overflade at træne på i alle vejrforhold.

REGUPOL EQUILINE WALKWAY

REGUPOL INTERLOCKING FLISER: HOLDBARE OG LETTE AT VEDLIGEHOLDE

Interlocking fliser er kendt for deres holdbarhed, lavet af højt komprimeret gummi granulat, er de meget modstandsdygtige og slidstærke. Vores dobbelte T-fliser kan også lægges i cirkler, hvilket gør dem tilpasningsdygtige til enhver heste gåmaskine. De er også vandpermeable og lette at rengøre, snavs kan fejes væk eller vaskes med tryk, hvis det er nødvendigt.

REGUPOL interlocking fliser er et alsidigt og holdbart gulvalternativ til alle områder af din stald. Disse elastiske fliser er velegnede til brug i paddocks, staldgange, vaskerum, udendørs vask områder, heste gåmaskiner og stier. De er vandpermeable og meget modstandsdygtige, giver en stille overflade for heste at gå på, lette at rengøre, og har en lang levetid. I paddocks, eliminerer interlocking fliser behovet for ekstra fodring, hvilket gør dem til et økonomisk valg. Derudover hjælper deres skridsikre overflade med at reducere risikoen for skader for dine heste.

Læs mere om produktet

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce