Teasers og søgeagenter til den travle rytter

Som rytter har du ofte travlt. Stalden skal passes, hestene skal fodres, på fold og rides. Derfor er det ikke altid, at der er så meget tid til at sidde foran computeren.

Det kan også være at du ønsker at sælge en hest som du ikke har lyst til at ”afsløre” så meget om, Netop med det i baghovedet ønsker vi hos JustHorsies at sikre, at det er nemt og hurtigt at bruge sitet.

På JustHorsies kan du derfor lave en Teaser, sammen med, eller i stedet for en traditionel salgsannonce.

Inspirationen til formatet kommer fra Stories på Instagram, som mange professionelle ryttere bruger til at tease for heste, der er til salg eller som er på vej til salg.

En Teaser er en salgsannonce med kun begrænset information om hesten samt selvfølgelig mulighed for at uploade en video eller et billede.

Det tager under 2 minutter at oprette en Teaser, så det er lige så nemt og hurtigt som at lave en story – og så kommer du naturligvis bredere ud end til din egen følgerskare.

Du indtaster basale informationer om hesten som:

  • Alder
  • Køn
  • Højde
  • Disciplin
  • Om den er i prisklassen lav, medium eller høj eller om man skal kontakte sælger for at vide det.

Det er nemt at gøre på farten, idet du ikke behøver at lave en lang beskrivelse af hesten.

Dette betyder både, at man hurtigt kan oprette en salgshest og at man ikke behøver offentliggøre megen information om den, hvis man ikke ønsker dette.

Søgeagenter – bliv orienteret uden selv at holde øje

Netop med afsæt i at mange ryttere og hestefolk bruger tid i stalden og ikke nødvendigvis foran computeren, har vi fra starten sørget for, at man kan oprette søgeagenter på både køberprofiler og salgsannoncer.  
 
Har du eksempelvis en 3 års vallak til salg til 100.000 kr. kan du oprette en søgeagent, således at du får en notifikation direkte på e-mail, når der er en køber, som opretter en køberprofil, som matcher dette. På den både kan du hurtigt blive orienteret uden selv at holde øje og du kan få kontakt til den potentielle køber.  
 
Vi er glade for at man nu også kan oprette søgeagenter og gemme sine favoritannoncer, men har planer om at tilføje mange flere funktioner i fremtiden.  

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce