CATAGO Fir-Tech Therapy Gamacher, den perfekte løsning til pleje og genopretning af hestens hove.

CATAGO Fir-Tech Terapi gamacher, den perfekte løsning til pleje og genoptræning af hestens hove. Lavet med den nyeste Fir-Tech teknologi, giver disse gamacher en terapeutisk og støttende miljø for hestens hove. gemacherne er designet med en fir-Tech sål, der hjælper med at reducere betændelse og lindre smerter, fremmer den naturlige hove sundhed og genopretning. Ikke kun giver disse støvler fremragende terapeutiske fordele, men de er også holdbare og nemme at bruge. Slip dem bare på og juster remmene for en god og sikker pasform. Giv din hest den pleje, de fortjener, med CATAGO Fir-Tech.

FIR-TECH THERAPY

CATAGO FIR-Tech Therapy gamache er en elegant og sporty gemache, der giver optimal støtte og beskyttelse. Støvlen har en neopren foring dækket med FIR-Tech Therapy stof med keramisk fibre. Keramiske fibre reflektere kroppens varme, øger blodcirkulationen og varmer muskler, sener og led op.


Ung heste gamache

CATAGO FIR-Tech Therapy ung hest gamache er en elegant og sporty støvle, der giver optimal støtte og beskyttelse. gamachen har en neopren foring dækket af FIR-Tech Therapy stof med vævede keramiske fibre. Keramiske fibre reflektere kroppens varme, øger blodcirkulationen og, varmer muskler, sener og led hurtigt op . Støvlen har en Velcro lukning uden elastik.


FETLOCK STØVLER CATAGO

FIR-Tech Therapy fetlock gamacher er en elegant og sporty støvle, der giver optimal støtte og beskyttelse. Støvlen har en neopren foring dækket af FIR-Tech Therapy stof med keramiske fibre. Keramiske fibre reflektere kroppens varme, øger blodcirkulation og varmer muskler, sener og led op.


DRESSAGE BOOTS

CATAGO FIR-Tech Therapy dressur gemache er en innovativ og højt ventileret gamache, der giver optimal støtte til din hest. Kombinationen af en hård skal, et blødt mesh-materiale og FIR-Tech teknologi giver dig en fremragende dressur gamache. FIR-Tech stoffet indeholder keramiske partikler, som reflekterer hestens kropsvarme tilbage til vævet. Som resultat øges blodcirkulation, det hjælper med at varme sener og led op og holder dem bløde og fleksible og forhindre skader. Det lette mesh-stof tillader overskydende varme at undslippe fra hestens ben. Den hårde PVC-skal beskytter hestens ben mod slag.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce