FIR-Tech | FIR-Tech Pro | Hybrid

PRODUKTER SOM KAN HJÆLPE DIG OG DIN HEST TIL OPTIMAL PRÆSTATION
Velkommen til en verden med funktionalitet, velvære og terapi.

Catago FIR-Tech

Catago FIR-Tech er en kollektion, der indeholder indvævede keramiske partikler, som øger hestens velvære. Teknologien kan bidrage til at forebygger skader, afhjælpe muskelspændinger, ømme led samt bidrage til at behandle nye og gamle skader. Teknologien er også ideel til ældre heste og til heste med seneskader.

  • Forøget velvære
  • Det keramiske materiale reflekterer kropsvarmen
  • Forøger iltmætningen i blodet
  • Forøger blodcirkulationen
  • Aktiverer celler
  • Reducerer spændinger, ubehag og inflammation

Catago FIR-Tech Pro

Catago FIR-Tech Pro er en aktiv teknologi, der indeholder aktive carbon-fibre og er særligt velegnet til at stimulere og fremme selvhelingsprocesser i sener, led og muskler. Det er bevist, at aktiv, langbølget infrarød stråling har en signifikant effekt på at øge blodcirkulationen og afhjælpe spændinger i muskler.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Produkterne er ideelle til at øge velvære hos hesten og til opvarmning af hestens muskler, sener og led. Kollektionen inkluderer dækkener, underlag, gamacher, halebeskytter m.v.

Teknologien vil på få minutter opnå sin maksimale temperatur og vil give konstant infrarød varme, som er meget behagelig, beroligende og afslappende for muskler og det omkringliggende blødvæv.

Catago Hybrid

Catago Hybrid er en serie af produkter med funktionelt hybrid-stof, der indeholder det avancerede graphene-print. Graphene er et krystalmateriale af carbon i atomtynde lag, der har en nærmest ubegrænset evne til at lede varme, hvilket betyder, at hestens kropsvarme fordeles jævnt over hele stoffets overflade, så overophedning eller kolde områder undgås. Eventuel overskydende varme ledes desuden effektivt væk fra hesten af det åndbare stof. Hybrid-materialet er endvidere antibakterielt og antistatisk. Det betyder, at det statiske ledes væk fra hestens pels samtidig med, at hestens pelshygiejne optimeres.

Artikler om Catago

Dyrlæge guider: En trense skal tilpasses hestens anatomi hele vejen rundt

En trense er ikke bare en trense. Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan den sidder på din hests hoved. Malgré Tout har i...

Unikt indblik: Mød en passioneret designer bag nutidens rideudstyr

Bag ved godt rideudstyr står en god designer. En designer som ved, hvad der er vigtigt for hestens såvel som for rytterens velbefindende. En...

Læsere tester: Ny teknologi til effektiv opvarmning af muskler, sener og led

Annoncørbetalt | Hvad sker der, hvis man giver to hestepiger et par nye, innovative produkter? To læsere tester her Catago FIR-Tech Pro.

Statisk elektricitet: Undgå at give din hest stød med ny serie af rideudstyr

Annoncørbetalt | Vil du gerne undgå at give din hest stød på grund af statisk elektricitet? Hør Malgré Tout og Catago Equestrians bedste råd.