Massage Pad

Massage har vist sig at forbedre fleksibiliteten og fremme afslapning hos heste.

Spændinger er ofte en af de mest almindelige årsager til dårlig præstation hos heste, og ved at øge afspændingen og forbedre rygfleksibiliteten kan de negative effekter af spændinger reduceres.

Ligesom os, kan de fleste heste drage fordel af en massagesession, men opretholdelse af en sund ryg gennem massage kan hjælpe med at forhindre præstationshæmmere såsom stivhed, hulhed, forkortet skridtlængde eller i mere alvorlige tilfælde lur, buk og at stejle.

Massagepad test

Equilibrium Products er dedikeret til at skabe omhyggeligt designede produkter, der forbedrer hestens velvære. Alle deres produkter er grundigt undersøgt, testet og kvalitetskontrolleret. Equilibrium Massage Pad er blevet testet af Myerscough College i Lancashire, hvor resultaterne viste:

Øget fleksibilitet

Massage hjælper med at fremme fleksibiliteten i sundt muskelvæv, fascia og andre bløde vævsfibre. Effekten af massage på fleksibiliteten kan måles ved hjælp af ’Arch-Dip’-testen for at bestemme mængden af den opadgående eller nedadgående bøjning af hestens ryg. Testresultater fra vores øvrige forsøg viste en samlet forbedring i rygfleksibilitet på ca. 46 %.

Skridtlængde

Forsøget viste, at skridtlængden af de behandlede heste steg i løbet af testen med 12 cm, hvorimod kontrolgruppen viste ringe forbedring. Hesteejere ved, at en lille ændring i skridtlængden kan gøre en stor forskel for hestens måde at gå på.

Fremmer afslapning

Ved hjælp af en pulsmåler viste heste, der bare Equilibrium Massage Pad, en stigning i afslapning sammenlignet med hestene i kontrolgruppen.

Størrelser

Vidste du, at vores massagepuder fås i 3 forskellige størrelser? Uanset om du har en pony under 142 cm eller en hest større end 168 cm eller i dækkenstørrelse 145 cm, uanset hvilken størrelse din hest eller pony er, så lad dem drage fuld nytte af fordelene ved massage.

Funktioner

 • Batteridrevne 30-minutters sessioner – giver din hest eller pony en massage, mens du udfører andre opgaver i stalden.
 • Vælg intensiteten af massagen blandt 3 forskellige programmer.
 • Let og bærbar – tag den med dig, uanset hvor du går.
 • Massér mere og oplad mindre med vores højtydende batteri og universaloplader.
 • Ingen besvær med returnering, hvis noget bliver defekt inden for de første 2 år med vores garanti.
 • Indeholder 1 x Equilibrium standard Massage Pad, 1 x Equilibrium taske, 1 x Equilibrium batteri og 1 x international oplader.

Hvem er denne Massage Pad til?

Selvom denne Massage Pad er velegnet til flere størrelser af heste, er den størrelse, der drager størst fordel af standardstørrelsen, disse 145 cm – 165 cm. Pony og XL-størrelser er tilgængelige til heste og ponyer på begge sider af denne serie.

Du kan bruge Massage Pad før ridning, efter ridning eller på en fridag. Her er et par scenarier:

 • Heste på bokshvile for at opretholde god cirkulation.
 • Efter træning for at hjælpe med at støtte restitution.
 • Før træning som en del af opvarmningen.
 • Ved konkurrencer, for at slappe af efter rejsen.
 • På din hests eller ponys fridag som generel vedligeholdelse.
 • Når som helst som belønning

Hvordan fungerer Equilibrium Massage Pad?

Kontrolpanelet giver dig mulighed for at vælge mellem lave, mellem og høje indstillinger, og som et resultat kan du vælge intensiteten af programmet, så det passer til din hest eller pony. Hvert program løber gennem en cyklus af tre forskellige typer massage – pulsering, vibration og strøg – for at sikre, at alle muskler arbejdes på forskellige måder.

Valg af din indstilling:

LAV til nedkøling efter træning, til en følsom hest eller til at introducere puden til din hest for første gang.

MEDIUM til at varme musklerne op inden træning eller til generel vedligeholdelse.

HØJ, hvis din hest foretrækker en mere intens massage.

Massagepuden vil køre 30 minutter, før den automatisk slukker, men du kan manuelt slukke den hurtigere, hvis det er nødvendigt.

Den kan bruges alene eller i forbindelse med den håndholdte massagehandske til en hel massage, eller Massage Mitt Hotspot til at kombinere varme og massage.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce