Følg Annas vej til OL

DR Sporten har igennem de seneste otte måneder fulgt Annas bestræbelser på at kvalificere sig til OL med Driver og Pepe. Dokumentaren giver et indblik i den hårde træning og dedikation, samt Annas op- og nedture med hestene.

Foruden at følge Anna til træning hjemme og med landsholdet har DR Sporten også fulgt hende til stævner i Neumünster og på Broholm.

Det har været sjovt, men også lidt grænseoverskridende at have et kamerahold med, både når det gik godt og skidt. Jeg har ikke selv set optagelserne endnu, så jeg er selvfølgelig spændt på at se resultatet i fjernsynet i løbet af sommeren,” siger Anna, der forklarer om sin medvirken: “Jeg sagde ja til at deltage i dokumentaren fordi jeg synes det er vigtigt at få mere fokus på dressursporten, der jo som bekendt ikke får megen omtale i de almene medier.”

Dokumentaren “Rejsen til Rio” har, foruden at følge Anna, fulgt otte andre danske atleter fra sportsgrenene banecykling, roning, marathonløb, håndbold, sejlsport og svømning.

Dokumentaren bliver vist på DR i aftensporten første gang tirsdag den 12. juli og derefter tirsdage og onsdage i ugerne 28-31, som optakt til OL.

Rejsen til Rio
’Rejsen til Rio’ er en dokumentarserie i otte afsnit, der kommer helt tæt på nogle af Danmarks største sportsstjerner for at finde ud af, hvad det kræver at opnå det ultimative mål; OL i Rio. Og det handler langt fra kun om sporten – for der er også en hverdag og et familieliv, der spiller ind, og som kan få afgørende betydning for den store præstation, det kræver at blive et af Danmarks OL-håb.

Atleterne
Rejsen bliver ikke uden udfordringer for de ni top-atleter, og det kan være selv de mindste marginaler, der kommer til at afgøre, hvem der kommer til at gå indmarchen på Det Olympiske Stadion i Brasilien i de rød-hvide farver.

De ni medvirkende atleter er:
Roerne Rasmus Quist og Mads Rasmussen, drømmer om at skrive historie og vinde OL-guld endnu engang. Men samtidig skal de begge leve op til rollen som familiefædre i hverdagen.

Banerytteren Casper Pedersen, kæmper for sit første OL. Men der er mange om buddet, og konkurrencen for at komme med på det danske 4 km-hold er benhård.

Håndboldprofilen Jesper Nøddesbo, håber på at blive udtaget til sit livs sidste OL, inden karrieren slutter.

Sejlerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard er dobbelte europamestre, men de skal kæmpe mod to andre danske både om retten til at repræsentere Danmark ved OL.

Svømmeren Pernille Blume kæmper for at klare tidskravet, så hun kan komme med til sit andet OL. Men samtidig kæmper hun også en indre kamp med sig selv for at bevare motivationen til de mange træningstimer.

Maratonløberen Abdi Ulad skal forsøge at kvalificere sig til OL i sit bare andet maratonløb.

Dressurrytteren Anna Kasprzak vil gerne være en del af det danske dressurlandshold, som skal til Rio. Men spørgsmålet er, hvilken hest hun skal satse på, og om hun i det hele taget har et valg.

’Rejsen til Rio’ sendes i otte afsnit på DR1 – tirsdage og onsdage omkring klokken 22.00 i ugerne 28-31. Første gang tirsdag den 12. juli.

Kilde: DR.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce