5 tips: Gør dit sadelrum til staldens dejligste opholdsrum

Annoncørbetalt indhold: Skibby HC.

Et sadelrum er ikke bare et sadelrum. Det er også et pudserum, et omklædningsrum og et hyggerum, hvor man kan tage en snak med staldkammeraterne. Med andre ord bør det ikke bare være et praktisk opbevaringsrum, men også et dejligt opholdsrum, hvor man har lyst til at være. I samarbejde med Skibby HC og med billeder af SeBos smukke interiør, er der her 5 tips til at indrette et dejligt og funktionelt sadelrum.

Læs også: Ryd op i dit udstyr med verdenskendt metode

1. Hav bordplads

Det nok allervigtigste er at have godt med bordplads til at pudse, samle og opbevare sit udstyr; et sted, hvor man også kan nyde en kop varm kaffe på en kold dag. Et godt trick er at bruge et bord i stå-højde med skuffer hele vejen ned, så der er masser af opbevaringsplads – lidt ligesom et køkkenbord eller en køkkenø.

Foto: SeBo Interior & Equipage.

2. Husk siddepladserne

Selvfølgelig skal der også være plads til at sidde ned. Ikke alene er det rart at have et sted at tage et hvil eller spise sin frokost, uden der lugter af hestepærer; det er også nødvendigt med et godt sted at sætte sig, når støvlerne skal af, sporerne skal på eller telefonen ringer og man har brug for en pause.

Foto: SeBo Interior & Equipage.

3. Sæt en håndvask op

Hvor tit står man ikke og mangler en håndvask, når hænderne er beskidte, udstyret skal pudses og der kun er koldt vand ude i stalden? En håndvask med god bordplads omkring er virkelig et must, som man aldrig vil forstå, at man har kunnet undvære, når man først har fået en sat op. En håndvask er virkelig et must have i et godt sadelrum.

Foto: SeBo Interior & Equipage.

4. Udnyt rummet i højden

De fleste sadelrum ligger ofte i forlængelse af stalden, og derfor er der tit højt til loftet. Og her gælder det om at udnytte pladsen hele vejen op. Skabe, hylder og bøjlestænger kan snildt hænge oppe langs loftet, så støvler, sadler og trenser, som man ofte skal have fat i, til gengæld hænger, så man kan nå dem. Hav en solid, høj skammel eller en lille stige stående, så du nemt kan få fat i tingene i skabene. Det er trods alt nemmere at balancere et underlag og et sæt bandager ned fra en stige end det er med en sadel.

Foto: SeBo Interior & Equipage.

5. Hold det rent og pænt

Og nu kommer så det, som kræver lidt fra din og de andre i staldens side: Sørg for at holde sadelrummet så pænt, rydeligt og rent som muligt. Det gør det bare til en større fornøjelse at være derinde. Sæt fx en måtte foran døren, så man kan tørre skoene af, gør plads til en støvsuger og støv af en gang om ugen. Det er nemt, når du både kan have rengøringmidler og klude opbevaret i dit sadelrum og samtidigt har en vask ved hånden. Så går det hele pludselig op i en højere enhed, og dit sadelrum bliver et skønt opholdsrum!

Foto: SeBo Interior & Equipage.

Gør drømmen til virkelighed

Nogle gange er det helt okay at drømme. Men det er også okay at føre dem ud i livet. Skibby HC er leverandør af alle de produkter, du ser på billederne. De kommer fra SeBo Interior & Equipage, som producerer staldinventar af allerhøjeste kvalitet. Alle materialer er bundsolide og ikke mindst varme og hyggelige i deres udtryk.

Her kan du se en video, hvor Skibby HC forklarer om et sadelrum, de i med inventar fra SeBo har lavet for en kunde.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce