Be Balanced – Extreme Air

Annoncørbetalt artikel

Rigtig god holdningsvest i lækker netmesh, som er elegant, let og luftig med ekstrem god støtte til skuldre, øvre og nedre del af ryg og lænden, for at kunne ændre din holdning til det perfekte. Justerbar som de andre af vores effektive modeller, så at du selv kan stramme ind og rette kroppen op over tid.

Vores bud på en lækker let og luftig holdningsvest, med extreme god fast støtte til skuldre og øvre del af ryg og lænd.
Vesten er designet for at kunne ændre din holdning til det perfekte. Vesten er Justerbar, så at du selv kan stramme ind og rette kroppen op over tid.

Begynd med let støtte ca 1/2-1 time om dagen, dvs du selv skal løsne skuldre støtten i starten og stram så ind få cm ad gangen pr. uge over 6-8 uger indtil din ønskede holdning er opnået. Endnu et produkt fra os af hvor design og pasform er ud over det sædvanlige.
Extreme Air er et godt valg hvis du søger noget til dig selv eller din teenager som ikke er synlig under tøjet og hjælper dig tilbage i den rette holdning. Læs størrelses vejledning grundig igennem, da denne model er fast i stoffet og sidder meget tæt til kroppen for optimal pasform.

Relevant info for dig som er stævnerytter: godkendt til stævne brug af dansk og tysk rideforbund.

Læs mere om produktet.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce