Debat: Hvad er hestevelfærd egentlig?

I dagens Hestedanmark taler vi – heldigvis – rigtig meget om hestevelfærd. Hestene skal have det godt, og vi stiller endnu større krav til, hvad godt er. Men deraf kan der også nemt opstå uenigheder, og hvad nogen mener er rigtigt, men andre måske er forkert. Derfor ønsker Malgré Tout at tage temaet “Hvad er hestevelfærd egentlig?” op til debat. Først og fremmest i kommentarsporet her under artiklen og på Facebook, men også til Malgré Tout Talkshow, som afholdes under Hillerød Horse Show den 12.-14. november 2021.

Annonce

Hestevelfærd er en subjektiv størrelse

Der er ingen tvivl om, at hestevelfærd er en subjektiv størrelse. Der er både delte meninger om rewilding, om velfærden for moderne rideheste, om rytterens evne til at gå på kompromis for hestens skyld, om vi bør klippe hestens pels, om kandaren bør forbydes, hvornår heste bør og ikke bør gå på døgnfold, og ikke mindst om ridning reelt set burde forbydes. Det er bare nogle af de emner, Malgré Tout tidligere har taget op med udgangspunkt i andres meninger og holdninger.

Daniel Bachmann banner
Annonce

Hvad vil du gerne have til debat i Hestedanmark?

Nu er tiden kommet til, at vi skal have nye dagsordener på bordet hvad angår hestevelfærd. Kom med dit input og vær på den måde med til at påvirke debatten i hestedanmark.

Hest med gagbid
Også bid kan være et omdiskuteret emne i hesteverdenen. Hvilke bid er bedst for hestene – og bør vi overhovedet bruge dem? Foto: Canva Pro.

Læs mere om Malgré Tout Talkshow

De 3 Malgré Tout Talkshows

Fredag den 12. november: Rytteren på sociale medier
Med Liberty-rytter Lene Olesen, FEI-rytter Claus Hundebøl og springrytter Amélie Gotfredsen.

Lørdag den 13. november: Hvad er hestevelfærd egentlig?
Med dressurrytter og fysioterapeut Claus Toftgaard, tidligere international dressurdommer og journalist Jytte Lemkow samt dyrlæge og alternativ behandler Rikke Schultz.

Søndag den 14. november: Mand i ridesporten
Med ponyfaren Thomas Pelle Veng, polorytter Christina Green og avslrådgiver Christian Springborg.

Alle tre dage kommer talkshowet til at foregå kl. 15.30 på scenen i messeområdet til Hillerød Horse Show.

Rasmus Bagger Mega Event banner
Annonce

.

.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce