Ditte Youngs energirapport for juni: Undgå konflikter med dem, du elsker

Månedens tema: Hvordan får jeg ro og undgår at blive uvenner med dem jeg elsker?

De sidste to uger har du måske oplevet, at du har stået i situationer, hvor du tænkte: ”Det er simpelthen løgn! Det her har jeg jo prøvet før”. Det har især handlet om dit syn på mennesker tæt på dig i dit liv.

Du kan have følt dig ekstremt udnyttet. Dette er opstået for at du tager ansvar for, at du SELV har indtrådt i relationen og måske glemt at sige fra, når noget ikke var godt for dig. Du har overtrådt dine egne grænser, fordi du ønskede det bedste.

Derfor har du også oplevet i de tre sidste ugers tid, at mennesker meget tæt på dig, har været ekstremt grænseoverskridende.

Tiden har derfor været præget af:
– Desperate mennesker omkring dig
– Folk der har handlet ekstremt egoistisk
– Mennesker tæt på dig har sagt ekstremt sårende ting til dig
– Du er blevet uvenner med folk

Læs også: De slukkede heste: Når nervesystemet reagerer på længerevarende stress

Tiden er inde til øget fokus på hvad du kommunikerer

Hav fokus på HVAD du kommunikerer ud og HVORDAN du kommunikerer det ud. Det vil nemlig være dømt til at blive misforstået.

Mit bedste råd til dig er: KOMMUNIKÉR TYDELIGT i budskaber og ikke med forklaringer. Det er forklaringerne, der gør samtalen forvirrende.

Vi mennesker har en tendens til at understøtte vores holdninger eller meninger med en forklaring. Med et ”MAN SIGER”, eller ”DE MENER OGSÅ”. Det skaber unødvendig frustration hos modtageren, uden du tænker over det. Prøv at lade være med at understøtte det du siger, og sig bare hvad du mener.

Annonce

Du mærker måske allerede nu, at du ikke ORKER at forklare dig til andre?

Juni måneds energier vil også være præget af, at du vil få mere travlt med projekter, og især også sammen med din hest. Til gengæld vil du være meget fokuseret på at levere eller arbejde med kvalitet.

Kvalitet er i fokus

Man kan sige, at du er blevet kvalitetsbevidst på alle områder af dit liv. Dårlige relationer gør ikke ondt at slippe på samme måde længere.

Du ønsker nære relationer, som giver dig inspiration, de dybe samtaler og en følelse af kærlighed imellem jer. Du er så småt ved at blive allergisk overfor negativitet og dårlige handlemønstre hos de mennesker, som du kender og i dit liv generelt. Du har brugt et par måneder på at trække din energi hjem til dig selv og bare ”være”, alene sammen med din hest.

Måske har du for tiden bare lyst til at være alene med din hest. Foto: Arkiv

Gode relationer er vigtige

Til gengæld er der ekstrem meget fokus på dine gode relationer denne måned. Dem hvor du kan italesætte dig selv som du er. Hvad du tænker og føler. Det har taget dig så lang tid at nå hertil, hvor du ikke længere er bange for at stå i dit lys og udtrykke hvem du er og hvad der ligger dig på sinde. Og det vil give pote!

Aldrig før har energien flydt så nemt imellem dig og din hest, som vibrerer på samme frekvens som dig. Du kan nu også hos andre mennesker spotte lavt selvværd, jalousi, had, angst på sekundet og du byder det ikke indenfor i dit liv. Det kan være der på sidelinjen, men får ikke lov til at komme ind.

Læs også: Energirapport for april: Hvem er jeg og hvad skal jeg?

Ditte Young anbefaler, at du i juni trækker vejret en ekstra gang, hvis dine grænser bliver overskredet. Foto: Arkiv

Træk vejret en ekstra gang

Jeg kan på det kraftigste anbefale dig, at du lige trækker vejret en ekstra gang, når mennesker tæt på dig begynder at projicere deres lave selvværd, jalousi, angst etc. over på dig. Husk nu på, at du ikke kan øve dig, hvis du ikke har noget at øve dig på.
Kunsten bliver at SE hvad det er som der sker ovre i dem. Gå ikke i forklar mig røv, eller tillad vedkommende at projicere på dig, når dette løber af stablen i juni måned.

Vær også ekstra opmærksom på, at dit behov for at passe på andre og drage omsorg for andre begynder at være stigende i slutningen af juni måned. Du får nemlig øvelsen igen, hvor der for nogle vil ske noget som gør, at I bliver ”tvunget” til at varetage andre omkring jer. Men vid, at øvelsen får du for at se, om du kan undgå at miste dig selv denne gang.

Læs også: Det sker der, når du giver en hest dit hjerte

Når du giver dig selv hen eller hjælper, så tømmer du batteriet og kan glemme at fylde det op samtidig med, at du hjælper andre. Aldrig før har dit behov for at være i ro og fred med dig selv været større end lige nu. Nogle isolerer sig, andre har brug for at der er stille og trække sin energi hjem til sig selv.

Månedens tema er ifølge Ditte Young indre ro. Foto: Arkiv

Månedens tema: Indre ro

Alt dette vil lede dig til månedens tema som er: Jeg vil have indre ro.

Hvordan kan du få mere ro og fred inden i dig selv og i dit liv?

Det kan du ved først og fremmest ved at fokusere på det. Bare ordet RO og FRED vil allerede berolige dit nervesystem øjeblikkeligt.

Hvordan kan jeg skabe endnu mere fred i løbet af min dag? Min uge? Mine måneder? Mine handlinger, mit syn på at have ro og fred i mit liv?

Det kan være alt fra at være bedre til at holde pauser. Være bedre til bare at være til stede i nu’et, som du netop formår at gøre i samværet med din hest.

Annonce

Stop op og vær mere tålmodig

Slutteligt vil jeg sige til dig, at du skal huske på, at du ikke kan ønske noget FOR ANDRE.

Du er ivrig efter at gå fremad og også at få andre til at se det ”lys”, som du NU står i.

At de ikke går frem, kender du udmærket godt selv. Du har lige været der!

Må dine nærmeste og elskede også få en chance til at følge trop, selvom det ikke sker i dit tempo?

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig juni måned.

Kærligst
Ditte Young

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce