Annonce

NYHED: HorseMama Bodywork (hestemassage og lidt til)

Annoncørbetalt artikel

Jeg er under uddannelse til Certificeret Hestemassør by Horsemovement og det er VILDT spændende

En Horsemovement hestemassør har fokus på hele ekvipagen og arbejder med både dybdegående massage og sportsmassage af heste, ponyer og æsler. Jeg gør endvidere brug af min omfattende viden om og erfaring med hesteforståelse og -kommunikation. Du får således en holistisk behandling af din hest/pony eller dit æsel – det er derfor jeg kalder det bodywork og ikke “blot” hestemassage.

Når jeg behandler heste/ponyer/æsler, arbejder jeg med at afspænde bindevæv og muskulatur. Jeg behandler de såkaldte triggerpoints samt fascier. Alt sammen med det formål at løsne spændinger, og derigennem opnå bedre præstation og velvære for hesten/ponyen/æslet.

Uddannelsen udbydes af dyrlæge og osteopat Gitte Jensen – Horsemovement / Orøvet. Gitte står for det meste af undervisningen og supervisionen. Hun har i tillæg til egen undervisning valgt en række eksterne undervisere, som er eksperter indenfor deres fagområder. Jeg har valgt en hestemassør uddannelse udbudt af en dyrlæge for at sikre et højt niveau af faglighed.

Book en behandling

Som et led i uddannelsen skal der gennemføres 100 behandlinger.

I løbet af anden halvdel af uddannelsen i sommeren og sensommeren 2021 kan du booke behandlinger til specialpris.

Fra juni til og med september 2021 koster en øvebehandling kun 300 kr. inkl. moms og kørsel i følgende kommuner: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund og Egedal (Yderligere kørsel takseres efter statens takst). pr. behandling. Du kan booke op til 3 behandlinger til denne pris i perioden.

En behandling varer typisk 1-1,5 time afhængig af, hvad jeg finder og af hestens/ponyens/æslets behov og reaktioner. Nogle gange kan den tage lidt kortere tid og en sjælden gang imellem lidt længere.

Efter behandlingen får du en feedback fra mig – enten på stedet eller via mail/sms/messenger.

Kontakt mig her

Praktisk – og vigtig – information

Der tages ifm behandlingen før- og efter-billeder. Min journal inkl. fotos kan blive vist til min underviser og holdet ifm undervisningen. Må jeg bruge din hest/pony/æsel som case i min markedsføring vil jeg blive ekstra glad 

Jeg skal se hesten/ponyen/æslet i skridt og evt. i trav inden behandlingen.

Hesten/ponyen/æslet skal være tør og ren (også hovene).

Hesten/ponyen/æslet må gerne være redet inden en behandling, men den må ikke have arbejdet hårdt, da det vil være smertefuldt for hesten at blive masseret direkte på muskler der er syret til.

Dybdegående massage behandling bør planlægges på en dag, hvor din hest/pony/æsel har mulighed for at holde fri resten af dagen, og muligvis kun lave løsgørende arbejde dagen derpå (dette vurderes ud fra hestens/ponyens/æslets fysik). Alternativt kan jeg lave en let sportsmassage der kan bruges til både opvarmning og afslapning af hesten/ponyen/æslet efter ridning.

Efter behandlingen skal du trække din hest/pony/æsel i skridt i ca. 15 minutter.

 De bør aldrig stilles direkte på boks efter endt massage, da det vil ophobe affaldsstoffer i muskulaturen og de vil have svært ved at gå efterfølgende.

Det sker at de får øget tørst efterfølgende, og nogle kan få lidt serøst (klart) flåd fra næsen. I sjældne tilfælde med meget store spændinger kan der ses mildt næseblod, der er kun tale om et par enkelte dråber, og det vil hurtigt aftage igen.

Ved massage er det muligt at løsne op for kompensationer i hestens/ponyens/æslets krop, og der kan ske midlertidig reaktivering af gamle traumer. Derfor anbefales det ikke at give den dybdegående behandling i ugen op til et stævne eller andre arrangementer, hvor hesten/ponyen/æslet forventes at kunne præstere optimalt.

OBS: i følgende tilfælde kan massage ikke udføres:

  • Syge heste/ponyer/æsler
  • Halte heste/ponyer/æsler (dog tilladt ved accept fra dyrlæge)
  • Heste/ponyer/æsler der er blevet vaccineret indenfor den sidste uge (dyrlægen kan godt vaccinere hesten/ponyen i ugen efter en massage)
  • Drægtige hopper
  • Heste/ponyer/æsler med tumor (sarcoider er undtaget – men der kan ikke masseres på disse)
  • Der kan ikke masseres på flåtbid samt akutskader.

Aftalte behandlinger kan pga sygdom eller skader hos dig eller hesten/ponyen/æslet aflyses indtil om morgenen kl. 8 på behandlingsdagen. Ved senere aflysning opkræves fuld betaling.

Betaling skal ske ifm behandlingen og kan ske kontant eller via MobilePay.

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse en behandling efter den er startet, hvis jeg kan se, at hesten/ponyen/æslet er syg, skadet eller hvis det på anden vis er uforsvarligt at fortsætte en behandling. Hvis behandlingen afbrydes pga dette, opkræves betaling stadig.

Læs mere om mulighederne for behandling.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce