HorseMama Bodywork

Med HorseMama Bodywork  samt laserterapi hjælper jeg heste og ponyer til bedre velvære og præstation, og giver ejere værdifuldt input om både hestens krop og sind.

Jeg er dyrlægeeksamineret Hestemassør by Horsemovement og tilbyder behandlinger af heste, ponyer og æsler.

I behandlingerne arbejder jeg med både dybdegående massage og sportsmassage, og gør brug af min omfattende viden om og erfaring med hesteforståelse og -kommunikation. Du får således en holistisk behandling af din hest/pony eller dit æsel – det er derfor jeg kalder det bodywork og ikke “blot” hestemassage.

Når jeg behandler heste/ponyer/æsler, arbejder jeg med at afspænde bindevæv og muskulatur. Jeg behandler de såkaldte triggerpoints samt fascier. Alt sammen med det formål at løsne spændinger, og derigennem opnå både velvære og bedre præstation.

Laserterapi – som supplement eller selvstændig behandling

Laserterapi til heste

Laserterapi er koncentreret energi, som hjælper kroppens naturlige heling. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes.

Jeg bruger dels laser som supplement ifm mine normale Bodywork / hestemassage behandlinger og tilbyder også rene laserbehandlinger som opfølgning efter en Bodywork / hestemassage behandling eller efter aftale med dyrlæge ved behandling af fx seneskader.

Jeg anvender professionelt laserudstyr fra PowerMedic.

Book en Bodywork behandling

En behandling varer typisk 1-1,5 time afhængig af, hvad jeg finder og af hestens/ponyens/æslets behov og reaktioner. Nogle gange kan den tage lidt kortere tid og en sjælden gang imellem lidt længere. Efter behandlingen får du en feedback fra mig og journal fremsendes hvis du ønsker det.

Prisen pr. behandling er 850 kr. inkl. moms. Dertil lægges kørsel efter statens takst.

Genbehandling indenfor 4 uger koster 700 kr. inkl. moms. Dertil lægges kørsel efter statens takst.

Læs mere om: HorseMama Bodywork & Booking Behandling

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce