Hestefotograf: “Med en hest er jeg altid til stede i nuet”

Sådan siger hestefotograf Agnete Tillemann. Hun elsker at fotografere heste og hunde, og hun er meget inspireret af naturen, som hun ofte tager med i sine billeder. Her kan du læse lidt om, hvad det er hun elsker ved at inkludere heste i sin fotografering.

Læs også: Skyd det perfekte sommerbillede på stranden

Annonce

Fascineret af heste

“Jeg har altid været meget fascineret af heste. Min interesse for at fotografere dem startede, da jeg fik min første mobiltelefon som 12-årig. Den tog ikke ligefrem fantastiske billeder, men jeg elskede at lege med motiverne og syntes, det var så fedt at fange hestenes bevægelser i de rette momenter. Da jeg senere fik et kamera, åbnede det for alvor op for mulighederne for at udvikle min fotografering, og det blev starten på en kæmpe passion for at forevige heste og hunde.”

Agnete fotograferer lige så mange hunde, som hun fotograferer heste. Hendes egen hund, Chico, har haft kæmpe betydning for hende, både personligt og for hendes fotografering, og det er ham, der har sat gang i hendes passion, som er blevet ført videre til hestene.

Forsidefotograf

Hvis du kan genkende det øverste billede i artiklen, er det fordi Agnete Tillemann var Malgré Touts forsidefotograf i vores efterårsmagasin i 2021. Hesten på billedet er den 11-årige barockpinto, Zafir. Han er ejet af Line Sasolin.

Fotograf: Agnete Tillemann

“For mig er det noget helt særligt at fotografere heste. De er utrolig smukke, elegante og powerfulde dyr, men med en følsom og smuk personlighed, som er fantastisk at fotografere. Med en hest er jeg altid til stede i nuet. Tiden forsvinder, og kroppen bliver fyldt med en skøn følelse af ro og glæde.”

Hvis du vil se endnu flere af Agnetes flotte billeder, kan du finde hende gennem de nedenstående knapper.

Annonce
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce