Skyd et perfekt sommerbillede på stranden

Forestil dig, at du står med dit kamera, en ven fra stalden og din flotte hest, som du har brugt timevis på at gøre ren og pæn. I er taget på stranden i håb om at få det perfekte sommerbillede med hjem. Men så slår det dig: Hvordan får du lige skudt det smukke strandbillede, du går drømmer om? Med 3 hurtige tips kan fotografen Kaja Wennich hjælpe dig på vej.

LÆS OGSÅ: Hestefotograf: “Med en hest er jeg altid til stede i nuet”

Annonce

Tip 1: Gør hesten fortrolig med vandet

“Det er smart at gøre sin hest fortrolig med vandet på forhånd. Især vand med bevægelse i som havet, kan mange heste godt synes er en smule farligt. Så man gør både sig selv og sin hest en tjeneste ved at træne dette på forhånd, så man ikke står med en utryg hest og en frustreret ejer på shootdagen”.

Kaja Wennich

Kaja Wennich Christoffersen, 21 år, driver Kaja Wennich Photography. Hun har redet siden hun var 6 år gammel og elsker al slags ridning lige fra dressur og spring til at ride i skoven eller uden udstyr. Derudover har hun en kærlighed til jordarbejde, og har Facebooksiden ‘ROS – Fri for konflikt’, der omhandler træning af hverdagsproblemer.

Tip 2: Husk gummistøvlerne

“Derudover er det altid smart for både hesteejer og fotograf at huske gummistøvler, waders eller bukser og skotøj, der godt må blive vådt. Jeg vil næsten garantere, at man ikke kun som hesteejer, men også som fotograf ender ude i vandet, fordi man lige skal have den perfekte vinkel”.

LÆS OGSÅ: Fotografens tips: Sådan tager du det perfekte forårsbillede

Den danske strand er et perfekt sted til et godt sommerbillede. Fotograf: Kaja Wennich

Tip 3: Tjek lokationen

“Det er altid godt at undersøge lokationen inden man tager afsted. Og man bør overveje, hvilket lys man ønsker på billederne. Hvis man for eksempel ønsker billeder i solnedgangen, skal man på forhånd undersøge, hvilke strande man kan bruge som lokation, der vender mod vest, hvor solen går ned. Når man har fundet sin lokation, er det altid en god idé at kigge sig omkring uden kameraet. Det er her, man får øje på alle de gode spots til billederne”.

LÆS OGSÅ: Fotoinspiration: Tag flotte billeder med farvestrålende holi-pulver

Det flotte sommerbillede behøver naturligvis ikke at blive taget på en strand, men kan også tages i meget andet dejlig, dansk natur. Fotograf: Kaja Wennich

Respekter lovgivningen

Det er desværre ikke lovligt at opholde sig med hest på mange af de danske strande i perioden 1. juni til 31. august. Det skal vi huske at respektere. Men der findes private strande, hvor du kan få lov, og der findes udvalgte strande, hvor heste er velkomne hele året rundt. Hvis du ikke har mulighed for at tage din hest med på stranden i løbet af sommeren, kan du gemme disse tips og gå i gang med fotograferingen på stranden fra den 1. september.

Hvis du vil se flere af Kajas flotte billeder, kan du finde hende på nedenstående knapper.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce