5 nytænkende stykker rideudstyr, du skal glæde dig til!

Malgré Tout-redaktionen har brugt dagene d. 8.-10. februar 2020 på at besøge Europas største grossistmesse på alle jer læseres vegne. Spoga Horse, som messen hedder, er primært for agenter og forhandlere af rideudstyr og afholdes to gange årligt i Köln i Tyskland. Med andre ord er det ikke en messe, hvor man som privatperson kan shoppe amok i rideudstyr, men et sted, hvor man får indblik i, hvad året vil bringe af nye, innovative produkter. Standene, der er mere gennemførte, end du kan forestille dig, er altså fyldt op med lækert rideudstyr, som vil komme i butikkerne i løbet af året.

Waldhausen udstilling
Standen her er fra Waldhausen og viser lidt om, hvad der bliver gjort ud af det. Sådan en stand er bestemt ikke billig at få sat op, tør vi godt røbe.

Funktion over alt andet

Rideudstyr er ikke moderne, hvis det ikke har en bestemt funktion. Det står uden tvivl bøjet i neon som den altoverskyggende trend efter vores besøg på den store rideudstyrsmesse.

For at tage et par eksempler, så har der i efterhånden mange år været en tendens til, at en ridehjelm ikke bare skal beskytte rytterens hoved, men også se smart ud og være behagelig at have på. Vi rider ikke bare med bomuldsunderlag i den nyeste farve; vi rider med svedtransporterende, magnetiske, kølende og antistatiske sadelunderlag, fordi kun det bedste er godt nok. Med andre ord har vi virkelig taget det teknologiske rideudstyr til os, og det er uden tvivl kommet for at blive. Der kommer kun mere og mere af det, kan vi afsløre, ligesom der kommer større og større fokus på, at man selv skal kunne samle, designe og vigtigst af alt omdesigne sit udstyr.

Efter tre dage, hvor Malgré Tout har gået den kæmpe messehals kvadratmeter tyndt, er vi nu klar til at fortælle jer om det, vi synes er de 5 fedeste og mest nytænkende produkter. Du kan godt glæde dig til at få fingrene i det rideudstyr løbet af år 2020!

Læs også: 10 ting, der forandrede Hestedanmark i 10’erne

One K Convertibledesign din hjelm om og om igen

Hjelmproducenten One K er kendt for at lave smukke og komfortable ridehjelme af høj kvalitet til en god pris. Nu er de imidlertid gået skridtet videre og har lanceret en ny hjelm, Convertible, som du selv kan designe, ikke bare én gang, men så mange gange, du overhovedet orker. Du kan nemlig helt selv skifte toppen, kanten og fronten, så den passer til dit og hestens øvrige outfit.

Hjelmen vil komme til at ligge på en vejledende udsalgspris på 2199 kr. inkl. basistop, basisfront, og basiskant. Dertil kan du købe alle de ekstradele, du har lyst til. Det betyder, at du kan mikse og matche din hjelm i hundredevis af designs og farver og skifte dens design hver eneste dag, vi du har lyst.

Desuden har de nye hjelme magneter ved tindingen, som forebygger spændingshovedpine samt huller til montering af fx solbriller.

one k convertible ridehjelm
På One K Convertible-hjelmen kan du skifte top, front og kant så meget, du overhovedet har lyst.
https://www.facebook.com/stefan.k.jepsen/videos/10220039841522103/

Catago Fir Tech Pro endnu mere effektivt

Du kender helt sikkert Catago for sine Fir Tech-produkter, der reflekterer hestens kropvarme og dermed afhjælper spændinger, ømheder og inflammation i vævet. Nu er der imidlertid kommet et nyt medlem til Catago-familien; Fir Tech Pro (faktisk er der også kommet et andet innovativt produkt, men det må du vente med at høre om).

Fir Tech Pro er et elektrisk, kulstofbaseret system, der leder direkte varme hestens muskler, sener og led gennem aktive kulstoffibre (carbontråde). Dermed vil hestens opleve den smertelindring, man kender fra Fir Tech-produkterne, blot endnu mere effektivt Vi lover dig for, at det varmer godt – vi har nemlig selv afprøvet det! Senere på året kan du få fat på et sæt staldgamacher og en rygvarmer, som begge benytter Fir Tech Pro-teknologien.

catago fir tech
Catago kommer også med en ny Fir Tech-kollektion, så din hest kan få gavn af den gode, klassiske Fir Tech-effekt uden at du skal gå på kompromis med lækre farver.
https://www.facebook.com/malgretoutdenmark/videos/493874928211749/

Ozone Horse Hydro-terapi vandmassage til hestens ben

Kender du det dér med at komme op af et spadbad og føle sig helt let i kroppen? Nu kan du give din hest den samme følelse før eller efter træning, eller hvis den står længe stille på grund af en skade eller lang transport.

De store blå boots fra Ozone Horse er designet til at indholde vand, som gennem en slange, der sidder fast i en pumpe, tilføres luft, der får vandet til at boble inde i de to boots. På den måde kan du give din hests ben vandmassage, der især er godt for blodgennemstrømningen. Apparatet er virkelig nemt at betjene og kan transporteres i en medfølgende kuffert. Vi skal nok informere dig, så snart vi ved, hvornår du kan købe det innovative welness-system.

ozone horse hydro terapi
De ser måske lidt sjove ud, men de er virkelig smarte de vandmassageboots. Produktet er testet på flere heste, som har taget godt imod det.
https://www.facebook.com/malgretoutdenmark/videos/522766608343823/

Wintecs nye kunststof blødt og smidigt som ægte læder

Australske Wintec, der uden tvivl producerer de mest holdbare kunststofsadler, kommer med et helt nyt, fleksibelt materiale i deres nye sadler, der gør sædet og knæstøtterne langt blødere og desuden ligner læder. Vi prøvede 4-5 forskellige sadler med det nye materiale, og det er altså bare helt i orden, skulle vi hilse at sige!

Desuden har de nye Wintec-sadler et bredt kammer, ligesom også luftpuderne er blevet markant forbedret. Faktisk er de lige så bløde som en nystoppet sadel med uld i. Vi er ærlig talt imponeret over, hvor godt Wintec har formået at følge med det “ægte læder”-sadelmarked, og endda til en tredjedel af prisen.

kunststofsadle
Her kan du se, hvor blødt, fleksibelt og luftigt det nye kunststofmateriale er – og hvor meget det ligner læder.
hestesadel
Her får vi en tur i én af de kommende Wintec-sadler, der uden tvivl føles langt blødere og mindre glat at sidde i end de forhenværende modeller. Især sædet og knæstøtterne føles helt anderledes og lækkert.

Waldhausen Equibender schenkellignende longeringshjælp

Equibender fra tyske Waldhausen er en longeringshjælp, som prikker hesten i siden, når du tager i longen. Derved efterligner den det tryk, rytteren laver med sin schenkel under ridning.

Produktet kan hjælpe hesten til at forstå schenkelhjælpen, hvilket blandt andet kan være godt til unge heste, eller som en fast del af longeringsarbejdet til enhver hest, hvor man gerne vil lære den at rykke sig bedre for schenklen.

Produktet burde være lige på trapperne. Det kan nemlig allerede købes i udlandet, så det er blot er spørgsmål om tid, før du finder det i de danske rideudstyrsbutikker og webshops.

Inden vi viser dig vores egen video af produktet, kan du her se en vieeo lavet af Waldhausen selv.

https://www.facebook.com/malgretoutdenmark/videos/217961896023548/

Bemærk, at denne artikel ikke er annoncørbetalt, men et udtryk for Malgré Touts egen oplevelse af og holdning til de omtalte produkter.

Læs mere om messen Spoga Horse her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce