Top 10: De mest læste artikler i 2021

Hvad kan vi hestemennesker egentlig bedst lide at læse om, når det kommer til livet med de elskede, store firbenede dyr? Find ud af det her, hvor vi har samlet de ti mest læste artikler hos Malgré Tout i år 2021. Der er ingen tvivl om, at artiklerne er meget forskellige, og det siger jo nok i virkeligheden en del om os hestefolk; vi er ens men alligevel så uens og fyldt med alverdens holdninger og overbevisninger. Det er noget af det, der binder os sammen. Læs blandt andet om den gode skridt, hestenavne, lovgivning og hestegodbidder.

Nr. 1: De mest populære hestenavne

Hest på fold vinter
Hvad kan vi egentlig bedst lide at kalde vores heste? En opgørelse fra Agria Dyreforsikring viser de mest populære navne tilbage i 2017. Klik på billedet for at tilgå artiklen. Foto: Colourbox.

Nr. 2: Lav din egen insekspray – det billige og smarte alternativ

insektspray hjemmelavet
Insekter er uden tvivl nogle af de største piner for vores heste om sommeren – og heldigvis kan du hjælpe den på vej. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv.

Nr. 3: 10 ting, du ikke vidste om Bohemian

Cathrine Dufour og Bohemian
Cathrine Dufour og Bohemian til Hillerød Horse Show 2021. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Kaj Frøling / Hillerød Horse Show.

Nr. 4: “Ny” lov kan besværliggøre det af sin hest udelukket af konsum

Er din hest udelukket fra konsum?
Få overblikket over de nye regler, som trådte i kraft i 2021. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv

Nr. 5: Katrine Hedeman vinder Robinson – og bruger pengene på hest til søster

Katrine Hedeman i Robison Ekspeditionen
Katrine Hedeman var med i og vandt Robinson Ekspeditionen 2021. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: TV3 / Viaplay.

Nr. 6: Hesteår vs. menneskeår – hvor gammel er din hest?

hestemule
Vi har tidligere bragt en opgørelse over, hvor gammel en hest vil være, hvis man kunne sammenligne den med et menneske. Det skal naturligvis læses med en ironisk distance. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv.

Nr. 7: Bjarne Nielsen: “I mange år har jeg kæmpet for den gode skridt”

Jessica von Bredow-Werndl
Hvad er en god skridt egentlig? Det giver Bjarne Nielsen sit bud på. Klik på billedet for at læse artiklen. Her ses Jessica von Bredow-Werndl til OL i Tokyo 2020. Foto: FEI / Christophe Taniere.

Nr. 8: Tre hemmeligheder bag en smuk nedsidning

Nedsidning i dressur
Nedsidning er bestemt en svær øvelse for mange ryttere, og den kræver både styrke, balance og teknik. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv.

Nr. 9: 10 ting, din hest ikke må spise

Hest spiser godbid
Mange hesteejere er glade for at give deres heste lækre sager, men der er nogle ting, heste bestemt ikke må få indenbords. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv.

Nr. 10: Er det lovligt at efterlade sin hests gødning på vejen?

Nogle vil måske, det er helt okay – andre synes, at det er en synd. At efterlade sin hests efterladenskaber på vejen er ikke direkte ulovligt, men det er tæt på. Til gengæld er reglerne ganske stramme, når det kommer til fortov og cykelstier. Klik på billedet for at læse artiklen. Foto: Arkiv.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce