ATV: Arbejdsredskabet, der hjælper med de opgaver, som kræver ekstra styrke

ANNONCØR BETALT

Sportsman 570 X2 er den ultimative ATV til ridebanen med plads til to personer, 4-hjulstræk og turf-funktion. Fra stutterier til landbrug og jagt bruges den til en bred vifte af opgaver, lige fra hegnspleje til vildtfodring. Med en ladkapacitet på 180 kg åbner den op for nye muligheder, og med vores leasingmulighed kan du nyde dens fordele uden økonomisk bekymring.

OM LEASING
Leasing tilbyder din virksomhed en fleksibel finansieringsmulighed, der bringer flere fordele med sig. Ved at vælge leasing undgår du kapitalbinding, hvilket forbedrer likviditeten og øger den økonomiske fleksibilitet. Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede i hele leasingperioden, og der er ingen behov for mellemfinansiering af købsmomsen. Desuden undgår du også stempel- eller tinglysningsgebyrer, hvilket bidrager til at reducere omkostningerne. Med leasing opnår din virksomhed fuld brugsret over aktivet, hvilket sikrer en problemfri drift og administration. Aftalen er en finansiel leasingaftale, og som leasingtager overtager du aktivet efter endt leasingperiode.

Leasing af POLARIS Sportsman 570 X2

Er du indehaver af et CVR-nr. kan du lease en POLARIS Sportsman 570 X2 for kr. 1.759,- + moms pr. måned:

Anskaffelsessum på kr. 110.000 + moms, inklusive leveringsomkostninger
10% i udbetaling
60 måneders løbetid
Restværdi ved udløb på 20%

Polaris ATV indregistreres som traktor.

Tilbuddet er betinget af endelig accept fra leasingselskab.

Søg om kreditgodkendelse

KREDIT – ATV: Arbejdsredskabet, der hjælper med de opgaver, som kræver ekstra styrke

Den mest skånsomme ATV

POLARIS Sportsman 570 X2 er en hårdfør ATV, som er perfekt til at klare opgaven om at planere en ridebane. Den bliver samtidig også brugt til hegnspleje og fodring i marken på stutterier.  Den har 4-hjulstræk og turf-funktion, der skåner underlaget. Turf-funktionen sikrer også bedst mulige resultater på ridebanen. Med en lille venderadius på 2,03 meter er det lettere at komme helt ud i hjørnerne af banen, så slutresultatet efterlades pænt.

God frihøjde

POLARIS Sportsman 570 X2 gør det muligt at komme frem, selv i det mest udfordrende terræn, da denne model har en frihøjde på 279 mm.

Uforlignelige køreegenskaber

Med denne model får du ægte 4-hjulstræk (AWD), motorbremsesystem (EBS) og uafhængig affjedring (IRS) med over 200 mms vandring, der giver solid komfort hele dagen for dig og din passager. Ladet kan rumme en kapacitet på 180 kg.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce