Ridebaneplaner: Få ridebanen top klar til træning

ANNONCØR BETALT

Der er altid noget særligt over at ride på en ridebanebund, der lige er blevet planeret. Ikke nok med at det giver en god ridetur, så er det også godt for ridebanen at blive løsgjort dagligt, hvis der er mange heste, som går på den dagligt. Her kan en ridebaneplaner klare det hårde arbejde for dig. Med vores leasingmuligheder kan du nemt få adgang til en ridebaneplaner.

OM LEASING
Leasing tilbyder din virksomhed en fleksibel finansieringsmulighed, der bringer flere fordele med sig. Ved at vælge leasing undgår du kapitalbinding, hvilket forbedrer likviditeten og øger den økonomiske fleksibilitet. Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede i hele leasingperioden, og der er ingen behov for mellemfinansiering af købsmomsen. Desuden undgår du også stempel- eller tinglysningsgebyrer, hvilket bidrager til at reducere omkostningerne. Med leasing opnår din virksomhed fuld brugsret over aktivet, hvilket sikrer en problemfri drift og administration. Aftalen er en finansiel leasingaftale, og som leasingtager overtager du aktivet efter endt leasingperiode.

Leasing af POLARIS Sportsman 570 X2 og Chapman ridebaneplaner

Er du indehaver af et CVR-nr. kan du lease en POLARIS Sportsman 570 X2 og en Chapman ridebaneplaner for kr. 2.212,- + moms pr. måned:

Anskaffelsessum på kr. 140.000 + moms, inklusive leveringsomkostninger
10% i udbetaling
60 måneders løbetid
Restværdi ved udløb på 20%

POLARIS ATV indregistreres som traktor.

Tilbuddet er betinget af endelig accept fra leasingselskab.

Søg om kreditgodkendelse

KREDIT – Ridebaneplaner: Få ridebanen top klar til træning

Ridebaneplaneren, der bruges af professionelle ryttere

Chapman ridebaneplaner MG 250 RR med el-hejs bruges af professionelle ryttere og er perfekt til at planere alle typer af ridebaner. Den er designet til at kunne bruges til ATV eller UTV.

“Baneplaneren fra Chapman gør arbejdet meget nemmere, og den leverer et perfekt resultat hver eneste gang. Og så er den meget nem at indstille – alt efter, hvor den skal bruges”

Cathrine Dufour, professionel rytter

Specifikationer om baneplaneren

Chapman baneplaner tilkobles til ATV eller UTV via kugletræk. Med en bredde på 2,30 meter, har den en robust 50 mm stålramme for holdbarhed og galvaniserede komponenter. Den har store ballonhjul for jævn kørsel.

Pænt slutresultat

I kombination med POLARIS Sportsman 570 X2 ATV, er makkerparret her perfekt til at klare opgaven, når ridebanen skal planeres. Den har 4-hjulstræk og turf-funktion, der skåner underlaget. Turf-funktionen sikrer også bedst mulige resultater på ridebanen. Med en lille venderadius på 2,03 meter er det lettere at komme helt ud i hjørnerne af banen, så slutresultatet efterlades pænt.

Den mest skånsomme ATV til jobbet

POLARIS Sportsman 570 X2 er en hårdfør ATV, som er perfekt til at klare opgaven om at planere en ridebane. Den bliver samtidig også brugt til hegnspleje og fodring i marken på stutterier.  Den har 4-hjulstræk og turf-funktion, der skåner underlaget. Turf-funktionen sikrer også bedst mulige resultater på ridebanen. Med en lille venderadius på 2,03 meter er det lettere at komme helt ud i hjørnerne af banen, så slutresultatet efterlades pænt.

God frihøjde til terrænkørsel

POLARIS Sportsman 570 X2 gør det muligt at komme frem, selv i det mest udfordrende terræn, da denne model har en frihøjde på 279 mm.

Uforlignelige køreegenskaber

Med denne model får du ægte 4-hjulstræk (AWD), motorbremsesystem (EBS) og uafhængig affjedring (IRS) med over 200 mms vandring, der giver solid komfort hele dagen for dig og din passager. Ladet kan rumme en kapacitet på 180 kg.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce