Mustang Elite: Den ultimative kombination af funktion, komfort og design

ANNONCØR BETALT

Når det handler om at transportere vores heste, er der intet vigtigere end deres trivsel og komfort under rejsen. Mustang Elite hestetraileren træder ind på scenen med et revolutionerende karrosseridesign, skræddersyet til at imødekomme hestenes behov og sikre en behagelig rejse. Og nu bliver det lettere end nogensinde før at få fingrene i denne førsteklasses trailer takket være vores leasingtilbud.

OM LEASING
Leasing tilbyder dig en fleksibel finansieringsmulighed, der bringer flere fordele med sig. Ved at vælge leasing undgår du kapitalbinding, hvilket forbedrer likviditeten og øger den økonomiske fleksibilitet. Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede i hele leasingperioden, og der er ingen behov for mellemfinansiering af købsmomsen. Desuden undgår du også stempel- eller tinglysningsgebyrer, hvilket bidrager til at reducere omkostningerne. Med leasing opnår du fuld brugsret over aktivet, hvilket sikrer en problemfri drift og administration. Aftalen er en finansiel leasingaftale, og som leasingtager overtager du aktivet efter endt leasingperiode.

Leasing af Mustang Elite hestetrailer CSS

Nu kan du lease en Mustang Elite hestetrailer CSS for kr. 2.330,- + moms pr. måned:

Anskaffelsessum på kr. 147.800,- + moms
10% i udbetaling
60 måneders løbetid
Restværdi ved udløb på 20%

Tilbuddet er betinget af endelig accept fra leasingselskab.

Søg om kreditvurdering

Mustang Elite: Den ultimative kombination af funktion, komfort og design

Skræddersyet karrosseridesign til hestenes trivsel

Mustang Elite hestetraileren imponerer med sit skræddersyede karrosseridesign, der er specielt designet til at sikre hestenes trivsel under transport.

Den generøse plads foran hestene tillader dem at opretholde balancen ved at bruge deres hals og hoved, samtidig med at der er tilstrækkelig plads til at sænke hovedet og frigøre luftvejene.

Optimal komfort og interaktion under transport

Karrosseriets unikke design prioriterer ikke blot hestenes komfort, men giver også rytteren tilstrækkelig plads til interaktion og håndtering af hestene undervejs.

Mustang Elite er udviklet med fokus på både hestenes og rytterens behov, hvilket gør den til den ideelle følgesvend for enhver transporttur.

Holdbarhed, sikkerhed og komfort

Med sin glasfiberkonstruktion tilbyder Mustang Elite en enestående kombination af holdbarhed, sikkerhed og komfort. Denne trailer er designet til at være alsidig og imødekomme ethvert behov, både for rytteren og hestene. Med Mustang Elite kan du og dine heste se frem til mange års glæde, sikkerhed og komfort under transporten.

“Design er i topklasse, og der er ikke blevet sparet på materialer, tid til design eller hestenes velvær i traileren”

Specifikationer

Mustang Elite er udstyret med Compact Spring Suspension (CSS) affjedring, som har uafhængige hjulophæng, spiralfjedre og støddæmpere. Spiral fjedrene er designet til at reagere på belastningen, således at affjedringen bliver mere effektiv jo mere du læsser i traileren.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce