ATV: POLARIS Sportsman 570 klarer det hårde arbejde

ANNONCØR BETALT

Denne ATV, Sportsman 570, sætter nye standarder for hårdt arbejde i barske terræner med sin uafhængige affjedring, elektronisk styrede AWD og fulde LED-lys. Fra landmænd til entreprenører, servicefagfolk til jægere, tilbyder den alsidighed og pålidelighed i en klasse for sig. Og med leasingmuligheder til rådighed er vejen til at eje denne ATV mere tilgængelig end nogensinde før.

OM LEASING
Leasing tilbyder din virksomhed en fleksibel finansieringsmulighed, der bringer flere fordele med sig. Ved at vælge leasing undgår du kapitalbinding, hvilket forbedrer likviditeten og øger den økonomiske fleksibilitet. Leasingydelserne er fuldt fradragsberettigede i hele leasingperioden, og der er ingen behov for mellemfinansiering af købsmomsen. Desuden undgår du også stempel- eller tinglysningsgebyrer, hvilket bidrager til at reducere omkostningerne. Med leasing opnår din virksomhed fuld brugsret over aktivet, hvilket sikrer en problemfri drift og administration. Aftalen er en finansiel leasingaftale, og som leasingtager overtager du aktivet efter endt leasingperiode.

Leasing af POLARIS Sportsman 570 og Chapman ridebaneplaner

Er du indehaver af et CVR-nr. kan du lease en POLARIS Sportsman 570 og en Chapman ridebaneplaner for kr. 1.940,- + moms pr. måned:

Anskaffelsessum på kr. 122.000 + moms, inklusive leveringsomkostninger
10% i udbetaling
60 måneders løbetid
Restværdi ved udløb på 20%

POLARIS ATV indregistreres som traktor.

Tilbuddet er betinget af endelig accept fra leasingselskab.

Søg om kreditvurdering

KREDIT – ATV: POLARIS Sportsman 570 klarer det hårde arbejde

En robust og pålidelig ATV

POLARIS Sportsman 570 er en populær model. Det er et udsædvanelig alsidigt og robust arbejdsredskab, som er bygget til hårdt arbejde i barskt terræn. Og det er muligt at tilpasse maskinen til lige netop dine behov med det brede redskabs- og udstyrssortiment fra POLARIS.

Modellen her kommer med nye forseglede bøsninger i hjulophænget, hvilket giver længere serviceintervaller og roligere kørsel.

Desuden har batteriet fået en ny placering for at give nemmere adgang til opladning.

Suveræn affjedring

Denne model er for nyligt blevet opgraderet, hvor den har fået en forbedret affjedring foran og uafhængig affjedring i bag, hvilket gør det nemt at køre igennem det meste terræn.

Den lynhurtige til – og frakobling af 4-hjulstræk, ægte on-demand og øgede frihøjde giver dig stor trækkraft og mulighed for at køre over større forhindringer.

SPORTSMAN 570 LEASING

Alsidig maskine

Den store lastkapacitet både på og efter maskinen giver mange anvendelsesmuligheder og kan tilpasses dine behov. Blandt andet kan den bruges til planere ridebaner i kombination med Chapman ridebaneplaner MG 250 RR med el-hejs.

Ridebaneplaneren, der bruges af professionelle ryttere

Chapman ridebaneplaner MG 250 RR med el-hejs bruges af professionelle ryttere og er perfekt til at planere alle typer af ridebaner. Den er designet til at kunne bruges til ATV eller UTV.

“Ridebaneplaneren fra Chapman sørger for, at ridebanen er optimeret til hver eneste træning. Den både planerer, løsner og pakker underlaget i høj kvalitet og i samme arbejdsgang”

Severo Jurado Lopez, professionel rytter

Specifikationer om ridebaneplaneren

Chapman ridebanebaneplaner tilkobles til ATV eller UTV via kugletræk. Med en bredde på 2,30 meter, har den en robust 50 mm stålramme for holdbarhed og galvaniserede komponenter. Den har store ballonhjul for jævn kørsel.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce