Gør hesten flot til konfirmationen

Det er ved at være den tid på året – i disse dage udklækkes en masse nye konfirmander. Det er som regel også denne tid på året, hvor de fleste finder deres kamera frem fra gemmerne, og vil skyde nogle gode billeder af konfirmanden med hesten ved sin side. Konfirmanden er jo allerede klædt godt på, men har du fået finpudset hesten? I sidste uge gav vi tips til at tage smukke konfirmationsbilleder med hesten. Den artikel kan du læse her. Nu skal det handle om at gøre hesten klar til det hele.

roed-rose

Tidligere har vi delt en artikel om at gøre hesten flot til konfirmationen. Der fik vi hjælp af Tina Dufour, du kan læse den artikel her.

Poulærer hit

Et hit til at klargøre sin pony eller hest til de flotte billeder er blomster. Det kan gøres på mange forskellige måder. Måske er det en blomsterkrans eller måske skal der blomster i rosenknopperne eller i halen. I bund og grund handler det om at finde en type pynt som passer godt til din hest og dig. Nogle blomster farver er flottere end andre. Nogle blomster passer måske ikke helt til konfirmandens kjole og andre er perfekte.

Er din hest hvid/skimmel eller sort er røde blomster en flot kontrast. Er din hest rød eller brun med sort man, så er det flot med en lysere blomst/sart farve for at give en god kontrast. Det kan være en god ide, at holde det lidt simpelt i farverne, for ikke at trække alt opmærksomheden fra konfirmanden.

Blomster er flotte. Men det er ikke ensbetydende med at det er flottest, hvis manen er dækket ind i blomster. Nogle gange er “less is more”. Hvis manen skal flettes til rosenknopper, skal de jo helst også ses – dem har du jo også brugt tid på. Hvis du vil have roser i manen sammen med rosenknopper er omkring fem til seks roser flot. Har du flere blomster tilovers, kan de bruges til halen eller måske pynte ved pandebåndet.

konfirmation

Hvis blomsterne skal tage sig pænt ud, er det vigtigt, at du ikke har købt dem for tidligt. Køb blomsterne og klargør den først på selve dagen. Så ser de flottest ud. De blomster du vælger, behøver ikke nødvendigvis at være dem til buketter, det kan ligeså godt være potteplante-blomster. Oftest er de blomster der bruges til buketter meget store, det er ikke sikkert det passer til din hest eller pony – så her kan et tip være at købe en potteplante. Så kan du også købe blomsterne nogle dage i forvejen. Det er selvfølgelig også muligt at købe de blomster til buketter – der er flere forskellige slags at vælge i mellem hos din lokale blomster-pusher. Det vigtigste er dog at du får tænkt harmoni i din pynt. Det nytter ikke noget er blomsterne stikker meget mere op end rosenknopperne. Blomsterne skal helst sidde i harmoni mellem de enkelte rosenknopper.

Det ikke kun pynt der skal til

Meeeen… Det er jo ikke kun pynt på ponyen der skaber det flotte billede. Der skal mere til. Hesten skal helst være helt ren og skinnende. Nogle konfirmander ønsker endda også billeder hvor de sidder på hesten. Her er det særligt vigtigt at hesten er ren. Ellers bliver det pæne tøj hurtigt snavset.

Malgré Tout ønsker god fornøjelse med pynteriet af hestene og stort tillykke til alle 2020’s konfirmander!

Artiklen er oprindeligt bragt i maj 2019

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce