Gravide Anna Kasprzak vinder i Esbjerg

Esbjerg og Omegns Rideklub afholder denne weekend deres populære landsstævne i dressur og i samarbejde med ZibraSport vil der blive streamet fra udvalgte klasser. Starten gik i dag og gravide Anna Kasprzak, der har termin sidst i april, er stadig i sadlen, og hun løb med sejren i Intermediare på hesten Quarton med 74.824% foran Lone Bang Larsen og en stærkt ridende Betina Jæger Jensen, der tog sig af både 3. og 4. pladsen.

Flere heste og ryttere ankom til Esbjerg allerede torsdag aften, og på EOR er der etableret et hestehotel, hvor cirka 35 heste har booket overnatning. Topryttere og trænere fra hele landet er til stede i Esbjerg, hvor man også kan opleve EM rytter Daniel Bachman Andersen. Esbjerg selv har selv flere ryttere til start. Blandt andet klubbens to beridere, Gunnild Møller Jakobsen og Sanne Lorenzen, men også den unge 17-årige Henriette Krogh Sørensen, der blot rider sit andet landsstævne. Mette Brandenburg har debut på hendes hest Shufro mens EOR’s u25 landsholdsrytter, Maja Pedersen er til start med sine to heste, hvoraf den ene skal gå den højeste Grand Prix klasse.

Livestreaming af frivillige

Især de høje klasser er meget eftertragtede for publikum, og EOR har som en af de eneste “almindelige” klubber valgt at ofre ressourcer på at livestreame netop de klasser i samarbejde sammen med ZibraSport. Dog er det klubbens egne frivillige, der fører kameraet og her har klubbens webmaster Bent Medvind helt styr på det.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce