Imponerende højt niveau ved Icehorse Festival

Meddelelse fra Icehorse Festival 2019

Icehorse Festival 2019 levede til fulde op til det brag af en succes, som blev sat i søen sidste år. I alt 340 heste og ryttere fra 8 forskellige land kom til det store stævne i Herning fra den 4. til 7. april for at nyde fire dage tæt pakket med konkurrencer i flere forskellige sværhedsgrader.

Det spændende ved Icehorse Festival er, at juniorer, ungryttere og seniorer starter side om side i klasserne og konkurrerer i princippet på lige fod.

Det er mest af hensyn til tidsplanen, siger arrangør Rasmus Møller Jensen, men påpeger samtidig, at det giver de unge noget helt specielt at prøve stemningen på det professionelle plan sammen med deres idoler.

Denne festival er også blevet taget godt imod af publikum. Således var der også i år lige omkring 10.000 gennem tælleapparatet i løbet af dagene og flere hundrede fulgte begivenhederne ude i Europa via ZibraSports livestream.

Undervejs i løbet af Icehorse Festival havde både ryttere og publikum mulighed for at hygge sig i det store handelsområde, hvor mere end 50 forretninger udbød alt fra keramik, hudcremer og fodtøj til et hav af forskelligt hestefoder og udstyr.

Ved Icehorse Festival er der samtidig fri adgang til en lang række foredrag, under overskriften ”DI Talks” arrangeret af Dansk Islandshesteforening. I år har foredragene blandt andet omhandlet forhold omkring rytterens indvirkning på hesten under ridning, adgang til naturstier i landskabet, Trec, reproduktion og Alrid, altså både noget for baneryttere og naturryttere, for elite- og bredde-ryttere.

Selv om det er først på sæsonen, viste heste og ryttere ved Icehorse Festival 2019 et imponerende højt niveau allerede nu, og det gjaldt inden for alle klasser. De unge ryttere er i dag virkelig dygtige og de rider meget talentfulde heste.

Nu er der for alvor lagt niveau for arbejdet frem mod de kommende stævner på banerne herhjemme og mod årets VM i Berlin til august 2019.

Arrangørerne Stine Sandahl, Lone Bertelsen og Rasmus Møller Jensen takker for den store interesse og glæder sig til at byde velkommen i 2020.

Resultater

Se de vigtigste resultater fra stævnet i slideren herunder.

F1 (5-gang)

1. Vicky Eggertssson (DE) på Gandur vom Sperlinghof

2. Hans-Christian Löwe (DK) på Eldjárn fra Vivildgård

3. Anne Frank Andresen (DK) på Vökull fra Leirubakka

V1 (4-gang)

1. Steffi Svendsen (DK) på Sjóli von Teland

2. Nils-Christian Larsen (N) på Theyr frá Kolneset

3. Dennis Hedebo Johansen (DK) på Muni fra Bendstrup

T2 (incl. tølt m. løse tøjler)

1. Nils-Christian Larsen (N) på Isbjörn vom Schloss Nienover

2. Julie Christiansen (DK) på Felix fra Blesatödum 1A

3. Esmee Versteeg (B) på Listi frá Malou

T1

1. Johann Runar Skulason (IS) på Finnbogi frá Minni-Reykjum

2. Nils-Christian Larsen (N) på Garpur fra Højgaarden

3. Sys Pilegaard (DK) på Abel fra Tyrevoldsdal

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce