Konfirmationsgaven til den unge hesteelsker

Annoncørbetalt artikel

Det er nu, du kan vælge at give en gave, som ikke bare underholder og skaber fællesskab. Master of Nutrition træner deltagerne i at træffe de rigtige beslutninger på baggrund af viden om heste. Hvordan vi bør træne, passe og fodre dem.

Inviter dig selv på Master of Nutrition

Og så giver du en gave, som du selv kan få gavn af – inviter dig selv med til at spille – det koster sikkert ikke ekstra…

Master of Nutrition

Et innovativt brætspil er nu tilgængeligt for alle hesteentusiaster, hvor du kan forbedre din viden om fodring af heste og ponyer på en sjov og udfordrende måde. Uanset om du spiller med venner, familie eller klassekammerater, vil spillet give dig mulighed for at udvikle din viden om hestens ernæring, fodring og sundhed, såvel som produktion af fodermidler og meget mere. Desuden vil du blive udfordret til at træffe de rigtige beslutninger for at sikre din hests sundhed og trivsel. Men vær forsigtig, da forkerte valg kan føre til dyre dyrlægeregninger.

Spillet er udviklet og produceret i Danmark og er på dansk. Det er egnet til spillere i alle aldre, fra 8 til 98 år, uanset om du er en erfaren eller nybegynder hesteejer. Det anbefales at spille i hold på 2-3 deltagere, og det er en fantastisk måde at lære sammen med andre og have det sjovt.

En yderligere fordel ved dette spil er, at det er bionedbrydeligt og lavet af papir, pap, træ og sækkelærred, uden brug af plastik. Så ikke kun er det en sjov og lærerig måde at tilbringe tid med venner og familie, men det er også miljøvenligt og bæredygtigt.

Hvorfor vælge at spille Master of Nutrition?

Master of Nutrition er et læringsværktøj, hvor du kan lege dig til øget viden og træffe bedre beslutninger, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du bedst fodrer din hest. Dette vil give din hest et godt liv både i sport og fritid i mange år fremover.

Vores håb er, at spillet vil bidrage til at forbedre fodringen af heste på alle Danmarks ridecentre og staldanlæg.

Når du fodrer din hest med den rette diæt, styrker du dens sundhed og reducerer risikoen for skader og sygdomme. Master of Nutrition hjælper dig med at opnå mere viden gennem en række spørgsmålskort, som du skal besvare for at løse spillets opgaver. Du vil også træne dig i at træffe de bedste beslutninger i forhold til de dilemmaer, der ofte opstår i hestestalden.

Spillet vil give dig en dybere forståelse af, hvor vigtigt det er at vurdere din hests individuelle behov og fodringskrav, samt hvordan der er en sammenhæng mellem markens foderproduktion (og det foder du køber) og din hests sundhed og præstation på ridebanen og i terrænet.

Når du spiller sammen med dine klubkammerater eller på din hestepension, vil du blive opmærksom på, hvordan I kan samarbejde om at etablere gode foderrutiner og hvordan I kan arbejde sammen om jeres hestes trivsel.

Den perfekte gave til en hestepige

Læs mere om Master of Nutrition her.

Køb det, hvor du køber foder eller rideudstyr – find din forhandler her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce