Annonce

Trenser og kandarer hos Sadelmager Jan Guldborg

Annoncørbetalt artikel

Bag udviklingen af Finesse Bridles trenser og kandarer ligger både passion og bevist effekt i ridning på alle niveauer. Og det er lige præcis derfor vi anbefaler og har håndplukket Finesse Bridles til dig

INVESTÉR I DIN HESTS VELFÆRD

Når du køber en trense eller kandar fra Finesse Bridles investerer du i din hests velfærd. Forskellen er bevist.

Er du interesseret i at læse mere om historien bag trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles, og hvorfor de passer så godt ind i vores målsætning om at bidrage til den gode rideoplevelse? Så se med i videoen her.

Få gratis læderpleje til DIN NYE TRENSE! 

Husk at du skal pleje din nye trense godt. Det gælder både før du tager den i brug, i det daglige, og mere grundigt og dybdegående med jævne mellemrum. 

Vi sørger for at du kan komme godt fra start, og medsender gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)

GÅ ALL IN MED TØJLER OG SWAROVSKI PANDEBÅND

Finesse Bridles laver også elegante tøjler, som er rundsyede på det første stykke efter biddet. Du også kan tilkøbe Finesse pandebånd med ægte Swarovski sten i flere flotte og matchende farvenuancer. Dermed passer begge dele perfekt til det i forvejen store udvalg af de smukke trenser.

Se det store udvalg af trenser

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce