Spillet hvor du aldrig taber

Annoncørbetalt artikel

Enten vinder jeg – eller også lærer jeg!

Master of Nutrition er et unikt brætspil, der ikke kun handler om hestens ernæring, men også om at skabe et fællesskab og forståelse omkring hestens velfærd.

Jeg er Martha Voss, Hesteagronom og spiludvikler. I mine mange år som underviser i hestehold har jeg set et stort behov for mere viden hos ryttere og hesteejere, især når det kommer til fodring, pasning og træning af vores heste.

Mere viden om heste

Det er ikke nok med viden. Du skal oversætte det til praktiske aktiviteter hjemme hos dig, og du skal jo også huske at gøre de rigtige ting, når du står ude i stalden. Derfor har jeg udviklet Master of Nutrition som et brætspil, hvor du sammen med dine venner eller din familie dyster på viden om heste, og tager du de rigtige beslutninger bliver du belønnet i spillet. Det kan være, du også er den der tjener flest penge og dermed vinder jeres spil. Men selvom du svarer forkert eller gør de forkerte ting, så taber du jo ikke, for du lærer, og du husker det bedre end hvis du bare havde læst det i en bog eller set det på en video.

Mere trivsel hos hestene

Master of Nutrition kombinerer spørgsmål og svar til viden om hestens ernæring og fodring med praktiske handlinger i forhold til ting, vi ser hos hesten. Spillet rummer også arbejde med dilemmaer, hvor vi både udfordrer hestefaglig viden og diskuterer etiske problemstillinger. Jeg har oplevet, hvordan spillet skaber hygge og fællesskab, selv i de mest hektiske omgivelser som på Roskilde Dyrskue. Og du behøver ikke selv være Hesteagronom for at kunne være med. Almindelig grundviden om heste, foder og en god portion sund fornuft er gode forudsætninger for en sjov og lærerig tid.

Mere trivsel hos os alle

Jeg tror på, at Master of Nutrition kan hjælpe med at øge vores viden og forståelse for hestens behov og samtidig skabe et fællesskab omkring hesten pasning og pleje. Spillet er ikke kun en kilde til viden, det er også en måde at lære hinanden bedre at kende, at skabe en tidslomme hvor vi kun eksisterer som mennesker og deler den magi, spillet bringer.

Mere julegave

Master of Nutrition er mere end et spil. Det er et redskab til at skabe forståelse og samhørighed i vores samfund. Jeg tror på, at dette spil kan gøre en forskel, ikke kun for heste, men for alle os, der elsker og værdsætter disse fantastiske dyr.

Køb spillet til din ven eller familie og læg det under juletræet. Eller som en adventskalender i fire pakker.

Link til spillets hjemmeside er her: https://nenuc.dk/vare/master-of-nutrition-grundspillet/

Du kan også købe det i din rideudstyrsbutik, i brætspilsbutikker og der, hvor du køber foder. Se din forhandler her: https://nenuc.dk/2022/12/07/forhandlerliste/

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce