Godt nyt til Netflix brugere: Charlotte Dujardin med i ny serie

Netflix fans, I have some news !!,” skrev en begejstret Charlotte Dujardin på sin Facebook onsdag. Charlotte er verdenskendt dressurrytter, og med sin fantastiske Valegro har hun vundet alle de store mesterskaber, og med denne opdatering kan hun skrive skuespiller/gæsteoptræder på CV’et. Torsdag den 22. juni lancerer Netflix nemlig en serie for børn kaldet Frie Tøjler, hvor Charlotte er med. 

Serien handler om en 15-årig pige fra Los Angeles, der tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest. Efter at være blevet gode venner med den mystiske hest under sin sommerferie på landet i England finder den 15-årige Zoe styrke til at klare sine problemer.

Serien er tilgængelig i over 190 lande – deriblandt Danmark – og Charlotte fortæller på sin Facebook, at den inspirerende rejse, man oplever i serien, er med til at vise, at det ikke handler om, hvor mange gange vi har fejlet, men om hvordan vi vælger at komme tilbage igen. Serien er rettet mod børn, unge teenagere og familier og spænder over 10 episoder.

netflix
Foto: Charlotte Dujardin, Facebook

I was very nervous to take part in this but it was an amazing opportunity for a dressage rider like me,” slutter den nye filmstjerne.

Gå til serien på Netflix >> KLIK HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce