Rekord: Stigende antal besøgende til Hillerød Horse Show 2021

Lang kø rundt om Royal Stage Hillerød fra morgenstunden, med hesteglade gæster. Hillerød Horse Show 2021 bød på en succesfuld messeweekend, med hest og rytter i centrum. Årets program kunne byde på faglige foredrag, lærerige clinics og betagende opvisninger, med henblik på at henvende sig til et bredt spektrum af Hestedanmark.

Første gang med heste i Royal Stage

Ridebanen blev i år udvidet til 20×40 meter. For første gang var det muligt at tage hest med i Royal Stage. Debuten med en større ridebane blev realiseret af ridebanesponsor Jemo Trading. Det krævede 800 gummimåtter og 160 tons specialblandet ridebanesand, at få anlagt den udvidede ridebane i arenaen.

Rekord mange besøgende

For 10. gang kunne Hillerød Horse Show åbne dørene til Sjællands største indendørs hestemesse. Gennem weekenden kunne 10.321 besøgende bydes velkommen, klar til lade sig inspirere af alle de spændende aktiviteter. Messehallerne var gjort klar med 130 udstillere fordelt på 10.000 kvadratmeter. Her var der rig mulighed for at få styret shoppelysten, med de nyeste trends.

Inspirerende aftenclinics med to danske dressurstjerner

Storslåede aftenclinics med de to danske dressurstjerner og landsholdsryttere, Cathrine Dufour og Daniel Bachmann. De gav inspiration til træning af heste fra de er unge og op til Grand Prix-niveau. Lige så kunne man opleve mere end 70 gratis clinics, foredrag og opvisninger i og omkring Royal Stage.

Hillerød Horse Show byder igen velkommen den 11.-13. november 2022.

Udstillerne til Hillerød Horse Show ankom til Royal Stage fra torsdag.
Udstillerne ankom til Royal Stage torsdag, hvor de fik sat deres messestande op, inden Hillerød Horse Show åbnede dørene for 10. gang om fredagen. Foto: Frank Eland.
Rasmus Bagger holder foredrag om mentaltræning til Hillerød Horse Show.
Rasmus Bagger holdt torsdag aften et spændende foredrag, hvor publikum blev inddraget i emnet om mentaltræning af ryttere. Foto: Kaj Frøling
Bo Høstrup red clinic ved Cathrine Dufour til Hillerød Horse Show på Mulvad's Santiago.
Cathrine Dufour gør klar til fredag aftens clinic. Her ses hun med rytter, Bo Høstrup og hesten Mulvad’s Santiago. Foto: Kaj Frøling.
Cathrine Dufour og Bohemian gav publikum et indblik i den daglige træning til Hillerød Horse Show.
Under sidste del af fredagens aftenclinic, sad Cathrine Dufour selv i sadlen, da hun og Bohemian gav publikum et indblik deres daglige træning. Foto: Kaj Frøling.
Til Hillerød Horse Show holdt Claus Toftgaard clinic om en træningsstrategi i balance.
Clinic med Claus Toftgaard om en træningsstrategi i balance. Jonas smith og Alberte Møller, samt islænder hingsten Arnar fra Store Skovgaard gjorde Claus selskab under clinicen. Foto: Malgré Tout.
Sanne Glargaard rider ved Daniel Bachmanns clinic til Hillerød Horse Show.
Lørdagens aftenclinic med Daniel Bachmann bød på indsigt i træning af forskellige typer heste. Sanne Glargaard red til Daniels clinic og ses her på den 7-årige Zavannah. Foto: Malgré Tout.
Danmark tog sejren over Argentina til pololandskamp ved Hillerød Horse Show.
Der var godt gang i arenaen og god stemning til pololandskamp søndag, hvor Danmark tog sejren over Argentina. Foto: Malgré Tout.
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce