Uheld til Hubertusjagten

Efter Hubertusopløbet søndag den 5. november blev afspærringschef Jan Bang desværre ramt af årets vinder Catrine Goldschmidt. Jan befinder sig inden for afspærringerne, og passer sit job med at holde publikum bag afspærringerne. Desværre står han, på det tidspunkt hvor opløbsrytterne kommer ind på slotspladsen, så uheldigt placeret at hverken han eller Catrine opdager hinanden, før det er for sent. Uheldigvis undviger Catrine og hendes hest til samme side som Jan, hvorved Jan desværre bliver ramt af hesten og væltet hårdt omkuld.

Jagtledelsens formand Mette Kaufmann har været forbi Jan i går, og han har det efter omstændighederne godt. Han har hjernerystelse, en skramme i panden, en bule i nakken, samt slået skulderne i faldet.  Han er ved godt mod, men synes det er rigtig synd for Catrine, som selvfølgelig også er meget påvirket af uheldet.

 For Catrine og ikke mindst Jan, som begge er meget rutinerede i deres respektive funktioner i forbindelse med Hubertusjagten, en rigtig ærgerlig afslutning på en ellers dejlig dag.

Tak til Jan for hans store arbejde med, igen i år, at sørge for, vi andre kunne få en dejlig og sikker tur – og på hele feltets vegne – sender vi Jan et ønske om en god og hurtig bedring samt endnu et tillykke til Catrine med den flotte sejr.

 Meddelelse bragt i samarbejde med Sportsrideklubbens Jagtledelse

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce