Annoncørbetalt indhold | Tronagergaard Straw.
Stråfoder er ikke bare stråfoder. Hø og wrap kan være af svingende kvalitet, og det er ikke lige meget, hvor tørt eller vådt det er. Én type hø egner sig især godt til et hestehold med mange forskellige typer heste.
Det kan betale sig at få aleveret
Vi forstår, hvis du har et større hestehold og har brug for at få dit stråfoder leveret. Eller rettere: Hvis ikke du allerede får det leveret, så bør du måske overveje at få det gjort? Ved at få det kørt direkte til stalddøren kan du nemlig fortsat overholde vores alle sammens ønske om at ‘stå sammen ved at holde afstand’.
Dertil hører det faktum, at man ikke nødvendigvis har adgang til stråfoder af høj kvalitet i det område, hvor man bor eller har hest. Er det stråfoder, du normalt bruger, for eksempel GMP-certificeret, så du er sikker på, at det er ansvarligt og hygiejnisk håndteret? Ved du præcis, hvad der er i? Har det en lang holdbarhed? Og er det velegnet til et større hestehold med forskellige energimæssige behov? Hvis ikke, så kan det betale sig at få sit stråfoder leveret fra en leverandør, der virkelig har styr på det. Og det er her, Tronagergaard Straw kommer ind i billedet.
Læs også: Tronagergård: Hø og wrap er en videnskab
Hø til en bredt hestehold
Hø fra Tronagergaard er anderledes end meget andet hø, fordi det er tørt – knastørt. Derfor kalder de det selv for “Kentucky-hø”.
Høet er et magert stråfoder med en lang holdbarhed – og så kan det både fås indpakket eller som almindelige baller. Det gør det særligt velegnet til et hestehold med mange heste, der har forskellige foderbehov. Den lille runde pony og den store, slanke varmblodshest kan altså begge gå amok i det, uden man skal frygte, at de bliver hverken forfangne eller for runde. Så kan hesten, der har brug for mere energi, få det tildelt ved siden af. Bedst af alt skal du ikke gå på kompromis med næringen i høet. Stråfoderet fra Tronagergaard er nemlig GMP-certificeret med høje hygiejniske og ansvarsmæssige standarder, og så er det analyseret ned til mindste detalje. Derfor ved du lige præcis, hvad du giver din hest.
Pakket ind eller ej, så er det tørre hø kort sagt godt for både varmblodshesten, fjordhesten, araberen og islænderen, der går sammen på fold. Det er slut med at gå på kompromis med næringsfattigt frøgræs eller halm. Tørt hø er det bedste til et bredt hestehold.
Hvad koster det?
Tronagergaard Straw er kendt for at levere noget af det bedste stråfoder i Danmark – og så kan det leveres lige til stalddøren. En balle hø certificeret med GMP+ koster 250 kr, og der er 250-300 kg i. Ballerne kommer fra Slagelse, men kan leveres ved køb af 30-60 stk. Find kontaktoplysninger til Tronagergaard ved at klikke på knappen under videoen.