Guide til leasing af terapiudstyr: Få indblik i alle fordelene

Annoncørbetalt artikel

Afkortning af genoptræningsperioden. Forebyggelse af skader. Lettere sårheling. Eller bare generel afspænding. Magnetisk induktionsterapi fra Equitron Pro kan anvendes utrolig bredt, og det behøver ikke at være en dyr engangsinvestering. Her kan du blive klogere på, hvorfor så mange behandlere er begejstrede for denne effektive terapiform og finde inspiration til, hvordan du selv nemt og rentabelt kommer i gang med leasing af terapiudstyr. Og så er der nyt om muligheden for at få dækket en del af behandlingsomkostningerne via forsikringen.

Læs også: 4 danske hestefagfolk har taget magnetisk induktionsterapi til sig

SKÅNSOM OG EFFEKTIV HELING

Fysioterapeuter, avlere, akupunktører, kropsterapeuter såvel som staldejere har alle taget induktionsterapien til sig, fordi som de siger samstemmende – den er skånsom, og den virker. Nogle vælger leasing af terapiudstyr, andre som Birgith Hjort investerer i udstyret på én gang.

Birgith Hjort er avler, staldeejer og uddannet kropsterapeut. Hun bruger blandt andet Equitron Pro som et værktøj til at finde ud af, hvor hendes heste har spændinger, hvis de viser tegn på utilpashed. Og til at fremme helingsprocessen, hvis dyrlægen har stillet en diagnose på f.eks. en seneskade.

”Det kan også være i det tilfælde, at hesten har et synligt sår, så bruger jeg Equitron Pro til at fremme helingsprocessen. Eller hvis det er tydeligt, at hesten har begyndende spat i f.eks. hasens glideled på bagbenet, så bruger jeg Equitron Pro til at fremme blodcirkulationen. Derved hjælper jeg hesten med at få bugt med inflammationen,” forklarer Birgith Hjort.

Birgith Hjort behandler en hest hjemme i stalden. Foto: Stald Leere.
Birgith behandler en sårskade hos en af sine heste. Foto: Stald Leere.

SÅDAN VIRKER MAGNETISK INDUKTIONSTERAPI
  • Heler og smertelindrer mildt, men effektivt ved at indvirke på hestens celler gennem magnetisk induceret elektricitet.
  • Det skadede væv heler 650 % hurtigere end ved en naturlig helingsproces.
  • Smerter kan lindres, inflammation mindskes, vævet regenereres og skader forebygges.
  • Både sener, led, muskler, hove, knogler og åbne sår kan behandles.
  • Effektiv selv når hesten har dækken og bandager på.
  • Sikker i brug – du kan ikke gøre skade på hverken dig selv eller hesten.
  • En behandling tager i gennemsnit 20-30 min.
  • Det anbefales, at man gentager behandlingerne max 8-10 gange for at lette en smerte eller ømhed helt. Ofte skal der dog færre behandlinger til.
Her kan du se nogle af de dele af hesten, som magnetisk induktionsterapi kan bruges på. Illustration: Equitron Pro/Malgré Tout.

FINDER SMERTEN OG BEHANDLER MED DET SAMME

Endnu en af de mange behandlere, der anskaffet sig en Equitron Pro, er hestefysioterapeut Mathilde Olesen. Hun bor og arbejder i Tyskland. For Mathilde handler det især om, at magnetisk induktionsterapi er lavet til både at behandle og analysere hestens bevægeapparat. Og så er det en pålidelig terapiform, der bygger på solid videnskab, og den virker hver gang.

“Det er virkelig en komplet behandlingsmetode, fordi man kan analysere hesten i alle led og muskler og så se, hvor der er smerte. Også på steder, som ellers kunne være blevet overset

For en behandler som Mathilde er det en stor hjælp, at hun med én og samme maskine kan finde frem til, hvor hun skal sætte ind med behandlingen. Det betyder, at hesten kan skånes for mange fejlbehandlinger, og ejeren slipper for de mange ekstra regninger, der følger med.

For behandlere generelt kan det give god mening, at leasing af terapiudstyr er en mulighed, så man ikke behøver at skulle investere hele beløbet på én gang.

Læs mere om Mathilde Olesen og hendes arbejde på Facebook-siden Horse-Physio. Foto: Anna Grundler.

Læs også: Behandl selv din hest med ny, videnskabelig godkendt terapiform

NYE FAVORABLE LEASING PRISER
Magnetisk induktionsterapi-udstyr fås i to forskellige størrelser og prisklasser. Equitron Pro og Equitron Pro Mobil, som er lidt mindre, og som navnet siger – mere mobil.

Hvad er leasing?

Leasing er en finansieringsform, som kan ses på som en mellemting mellem leje og lånefinansiering. Udlejer, som ofte er en finansinstitution, har ejendomsretten til leasingobjektet, mens leasingtager, eller lejer, har brugsret.

LEASING AF TERAPIUDSTYR

Her er to eksempler på mulige leasingaftaler. Alle priserne nedenfor er + moms, og med forbehold for almindelig positiv kreditgodkendelse.

Equitron Pro er større end Equitron Pro Mobile og har flere indstillingsmuligheder. Foto: Healthfactories

Equitron Pro Anskaffelsessum kr. 194.995,-
Ekstraordinær leasingafgift (Udbetaling) kr. 19.500,-
Restværdi kr. 19.500,-
Leasingafgift ved:
36 mdr. kr. 4.534,-
48 mdr. kr. 3.452,-
60 mdr. kr. 2.804,-

Equitron Pro Mobile er mindre end Equitron Pro, men er lige så effektiv. Foto: Healthfactories.

Equitron Pro Mobil
Anskaffelsessum kr. 149.995,-
Ekstraordinær leasingafgift (Udbetaling) kr. 15.000,-
Restværdi kr. 15.000,-
Leasingafgift ved:
36 mdr. kr. 3.488,-
48 mdr. kr. 2.655,-
60 mdr. kr. 2.157,-

FORSIKRINGSDÆKNING I FREMTIDEN

De første forsikringsselskaber har allerede meldt positivt tilbage omkring mulighederne for, at en del af omkostningerne ved behandlingen kan dækkes.

Flere forsikringsselskaber viser interesse, hvilket tegner godt for hesteejeres fremtidige muligheder for at få dækket en del af udgiften til behandling med magnetisk induktionsterapi fra Equitron Pro.

Læs mere om flere: Erhvervsleasing muligheder

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce