Sølvmedalje til ungrytterlandsholdet i Nations Cup-finalen

For første gang nogensinde er der den forgangne weekend blevet afviklet Nations Cup-finaler for unge springryttere i Opglabbeek i Belgien. Danmark var repræsenteret med children-, junior- og ungrytter-landshold, og bedste præstation blev leveret af ungrytterholdet, der søndag sluttede på en imponerende 2. plads. Juniorholdet var også videre til søndagens endelige finalerunde, og her blev det til en 7. plads. Childrenholdet nåede ikke cuttet til den endelige finale, men blev nr. 2 i lørdagens Challenge Cup.

Flotte danske præstationer
Fredagen bød på de første runder af nationsspringningerne, og her gjaldt det om at blive blandt de seks bedste hold, der går videre til søndagens finaler. Både junior- og ungrytterholdet klarede cuttet (alle otte juniorhold gik videre) og kunne dermed holde hviledag lørdag.

Ungrytterholdet var næsten identisk med det hold, der i sommer sikrede sig en imponerende EM-bronzemedalje, og Benedikte Rie Truelsen på Cassina, Christina Nielsen på Griffin, Clara Hallundbæk på HH Best Buy og Jessica Toelstang på Bjerglunds Campari svigtede da heller ikke, da de sprang en flot 2. plads i hus i finalen.

Hos juniorerne var der kun 8 hold til start, hvilket gjorde, at alle hold var med videre til søndagens finale. Her blev det til en 7. plads til det danske hold, der bestod af Alexander Godsk på Cabrio, Camilla Mortensen på Handybeat, Phillippa W. Linde på I Caipiroska og Theodor W. J. Linde på Grand Cru Van Paemel.

Childrenrytterne blev nr. 8 i den indledende runde fredag, og dermed skulle landsholdet springe Challenge Cup lørdag. Her leverede holdet, der bestod af Sabine Karlsov på For Joy, Noona Wildfang Linde på Bentley, Amalie Reimer Nielsen på Pionier II og Jacob Theodor Schmidt på Willhelm, en flot præstation, da de sprang sig ind på 2. pladsen.

Nations Cup-finale 2018

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce