VM i ridesport sælger ud: Spring, dommertårne, møbler og meget mere

Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden, at Danmark var vært for VM i ridesport, som gik forrygende godt for de danske ryttere. Nu er arrangørerne bag derfor ved at være færdige med nedpakning, og i den forbindelse har du mulighed for at købe nogle af de ting, som er blevet brugt i forbindelse med VM.

Læs også: Dansk medaljeregn ved VM: Blandt verdens bedste ridesportsnationer

Annonce

Den grønne linje

VM i Herning havde et stort mål om at være et forgangsbillede for store sportsbegivenheder og sætte bæredygtighed og miljøvenlighed på dagsordnen. Derfor blev der gjort en del tiltag i forbindelse med VM i ridesport, som kunne være med til at passe bedre på vores miljø. En af disse tiltag var at skære ned på ting, som kun kunne bruges én gang i forbindelse med VM, og i stedet have fokus på ting, som kunne genbruges efterfølgende. Derfor bliver der nu solgt ud af forskellige møbler, spring og dommertårne, som du har mulighed for at købe.

Læs også: VM vil være frontløber for bæredygtighed ved sportsbegivenheder

Auktion om diverse møbler

Derfor har Herning2022 lavet en auktion, hvor det er muligt at købe alt det, der har været i overskud fra VM. Der findes mange forskellige ting til hjemmet, så som blandt anden havemøbler, sofaer, dyner, planter og meget mere. Så hvis du er interreseret i noget af det, kan du se nærmere på nedenstående knap. Auktionen slutter på søndag den 4. september kl. 20.

Få fingrene i spring fra VM-banerne

Derudover bliver der også solgt ud af spring, dommertårne og podier fra VM-banerne, og dem har du derfor også mulighed for at købe. Herning2022 skriver følgende på deres Facebook:

“Har du brug for nye spring til din stald? Måske et bæredygtigt dommertårn? Eller hvad med et Herning2022 podie? Nu er din mulighed for at få lige præcis det.

Vi har 9 spring til salg (inklusiv vores globus) – spring som verdens bedste heste allerede har sprunget henover.

Vi har 7 bæredytige dommetårne til salg, alle sammen lavet lokalt og bæredygtigt med grønne tage. Alle sammen brugt til dressurdommerne under Herning2022.

Vi har 2 podier til salg. 1 som vedens bedste spring- og dressurryttere har stået på, og et som verdens bedste paradressurryttere har brugt (lavet til pararyttere).

Er du interesseret? Skriv til cc@herning2022.com eller jt@herning2022.com for mere information.”

Så hvis du er interesseret i nogle af tingene, er det bare om at slå til og give et bud eller sende en mail.

Læs også: Indretning: 10 coffee table books til rytteren

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce