To nye Cups i TREC Sport

Er du vild med TREC, og har du mod på at dyste i en landsdækkende cup? Så er vores TREC Sport Cups noget for dig – uanset hvilket niveau du dyrker TREC Sport på. TREC Sport Cup One rides i klasserne T0-T1, mens TREC Sport Cup Two rides i klasserne T2-T4.

TREC Sport Cup One (for begyndere, klasse T0-T1)
TREC Sport Cup One afvikles ved alle danske TREC Sport-stævner med klasserne T0 og T1, og der rides for at optjene point til at blive blandt de 15 bedste (og ligeplacerede), der får adgang til finalen (afvikles i september eller oktober). Arrangøren af det enkelte stævne sørger for at indrapportere resultatliste til forbundet. Kvalifikationerne og finalen er åbne for ekvipager, der ikke har gennemført T3 eller højere i kvalifikationsperioden, og for at få adgang til finalen, skal du have deltaget i min. to kvalifikationsstævner. De 15 ekvipager med højest gennemsnitlig point fra to af kvalifikationsrunderne (samt ligeplacerede) får adgang til finalen.

Deltagere, der gennemfører en T0- eller T1-klasse ved alle TREC Sport-stævner i kvalifikationsperioden, får alle en rosette, og ligeledes er der rosetter til alle finaledeltagerne samt præmier til de tre bedst placerede i finalen. Tid og sted for finalen følger senere.

TREC Sport Cup Two (for øvede og eliteryttere, klasse T2, T3 og T4)
TREC Sport Cup Two afvikles i klasserne T2, T3 og T4, og der kan indrapporteres resultater for både nationale stævner (ind- og udland) og internationale stævner (ind- og udland). Du skal selv indrapportere dine resultater senest 14 dage efter stævnets afholdelse. Hvis du indrapporterer point for resultater opnået ved stævner i udlandet, skal du udover resultatlisten indsende uddrag af de nationale, udenlandske regler, der viser hvordan klassens sværhedsgrad stemmer overens med de danske sværhedsgrader.

Der afvikles ikke finale i TREC Sport Cup Two, hvorimod placeringsrækkefølgen afgøres af det samlede antal point i optjeningsperioden. Ved ligeplacering til 1. pladsen vil fleste 1. pladser være gældende, derefter flest 2. pladser, flest 3. pladser osv. Hvis ingen har opnået deciderede placeringer, er det den ekvipage med flest sammenlagte POR-point, der vinder cuppen. Der gives rosetter samt præmier til de tre bedst placerede i cuppen.

Kilde: rideforbund.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce