Årets opdatering af Regler og Vedtægter for Dansk Varmblod gav også elitehoppereglerne en finpudsning.

Vedr. regler for Elitehopper:

Der tilføjes under afdeling B, at det giver 1 point, såfremt hoppen har haft et føl og/eller 2-års hoppe udtaget til Eliteskuet (max. 2 point). Der tilføjes under afdeling C, at det giver 10 point, såfremt hoppen selv har deltaget ved UVM (tæller kun en gang). Det giver 5 point, såfremt afkom har deltaget ved UVM (tæller kun en gang).

Hvert år kommer der mellem 60 og 70 nye elitehopper til. Det er gratis at ansøge, og ansøgningerne behandles løbende. De godkendte kommer efterfølgende i magasinet Ridehesten, og ansøger får diplom og staldplakette tilsendt.

Se siden med regler og ansøgningsskema for nye elitehopper her.

Malgré Tout anbefaler altid, at du søger yderligere vejledning hos en fagperson.