Auktionshingsten vandt 35-dages testen hos Dansk Varmblod

For et par dage siden var springhingstene til den afsluttende eksamen ved afslutningen af Dansk Varmblods 35-dages test for hingste, hvor to tidligere auktionsheste toppede feltet.

Træningsleder ved Dansk Varmblods 35-dages test og indehaver af Tørring Ridecenter, berider Torben Frandsen, varmede springhingstene op og vænnede dem til omgivelserne i hallen, inden berider Allan Bilgrav Christensen afprøvede dem på springbanen. Fra jorden vurderede Dansk Varmblods avlsledelses springspecialist Johnny Hansen hingstene, der udgjorde seks 3-års hingste og to 4-års hingste.

Læs også “27 unge heste kåret ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2018”

“Alle de afprøvede hingste har rykket sig under prøveforløbet både i kondition og deres springmæssige form,” fortæller Johnny Hansen.

I toppen blandt de 3-årige lå to hingste tæt, og det er begge hingste, der er købt på Dansk Varmblods auktioner. Bedste resultat på 853,5 point opnåede Vong’s Brunello DWB e. Balou/Con Capitol (opdr. Bjarne Petersen), der på Forårsauktionen 2018 blev erhvervet af Tallin Farm v/ Brian og Charlotte Bech-Hansen, USA. Med 849,5 point sluttede Syvhøjegårds Unforgettable S DWB e. Untouchable/ Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz) tæt op på andenpladsen.

“Højest på resultatlisten har vi to virkelig gode hingste, der ligger meget tæt. Vong’s Brunello DWB giver ent komplet billede af en god springhest, og Syvhøjegårds Unforgettable S DWB har enorm kapacitet, men er knapt så langt i udviklingen,” fortæller Johnny Hansen, der er særdeles godt tilfreds med hingstene og ser frem til en god kollektion af hingste til færdigkåring i Herning.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce