Dansk Ride Forbund får ny sportschef

Dansk Ride Forbund fik ny sportschef, da Jan Stampe d. 1. oktober tiltrådte  stillingen i forbundet. Jan er 58 år, og udover at være passioneret hestemand medbringer han også en solid IT- og ledelsesbaggrund fra firmaer son TRYG, Nordea og CSC.

Heste i hjertet
Jan kommer til rideforbundet med mange års ledelseserfaring, hvor han primært har arbejdet indenfor IT-området. Ridesporten er og har altid været en stor del af Jans liv, hvor han har konkurreret på middelsvært niveau i springning og lille turs-niveau i dressur samt deltaget med ungheste i både spring- og dressurchampionater. Passionen deler han med både sin hustru og datter, og i dag har de deres heste hjemme på gården i Helsinge.

”Ridesporten har altid været omdrejningspunktet for mit liv, og jeg er glad for at få muligheden for at beskæftige mig med den professionelt. Sporten er i rivende udvikling, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen i tæt samarbejde med klubberne og de mange frivillige ildsjæle, som samlet udgør kernen i sporten. Derfor er det også afgørende for mig, at vi i administrationen fortsat kan holde det høje service- og rådgivningsniveau, så vi kan støtte klubber og frivillige bedst muligt,” siger Jan.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce