Dansk Ride Forbund og Syddansk Universitet afholder talentkonference

Dansk Ride Forbund ønsker at støtte og fremme talentarbejdet i dansk ridesport bedst muligt og bringer nu ryttere, forældre, trænere og landstrænere sammen med nogle af de personer, der gennem videnskabelige undersøgelser har et stort kendskab til talentudvikling. Det sker på en Talentkonference i januar på Syddansk Universitet med oplæg, workshops, diskussion og sparring. Er du interesseret i fremtidens talentarbejde, så er der stadig få ledige pladser til konferencen.

På konferencen får alle deltagere rig mulighed for at diskutere og sparre med hinanden gennem oplæg og workshops med specifikke cases. Det hele skulle gerne munde ud i nogle rigtig gode erfaringsudvekslinger som kan være til gavn og glæde for både talenterne, de daglige trænere samt DRF der sammen med landstrænerne skal forsøge at sætte så gode rammer som muligt for talentudviklingen.

Læs også: Langsigtede mål styrer talentarbejde

Spændende foredragsholdere
Sammen med Syddansk Universitet præsenterer rideforbundet tre rigtig gode oplægsholdere, som kan bringe den sidste nye viden om god talentudvikling i spil.

Louise Kamuk Storm, Adjunkt, Cand. Scient., ph.d. ved Institut for idræt og Biomekanik, er optaget af, hvorfor nogen udvikler sig til verdens bedste og andre ikke gør. I hendes ph.d. projekt kastede hun et kulturelt blik på talentudvikling i sport og kiggede på de psykologiske, sociale og kulturelle aspekter af vejen fra talent til elite.

Nicklas Pyrdol Christensen, Cand. Scient. i idræt med speciale i sportspsykologi, underviser i sportspsykologi på bl.a. Syddansk Universitet og Danmarks Idrætsforbunds Diplomtræneruddannelse.

Lasse Kristensen, Cand. Scient. idræt/biomekanik med særlig interesse i ridesporten, fortæller om vigtigheden af god fysik og balance og vil sørge for dagens fysiske program. Lasse er Centerleder på Tommysminde Centret, hvor bl.a. motorisk træning på hest foregår.

Sportsplan 2016
På Konferencen vil Sportsplanerne for 2016 også blive præsenteret, og der vil blive lagt særlig vægt på gennemgang af vore normer for landsholdene, udtagelseskriterier og etik.

Har man ikke i forvejen en profil på Go!, skal man blot oprette en profil, og derefter kan man melde sig til konferencen. Vær opmærksom på, at når der ikke er flere pladser, lukker systemet automatisk for tilmeldinger, også selvom det er inden mandag.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce