Distance sæsonen skudt i gang for SRV

Pressemeddelelse fra Skibby Ride- og Voltigeklub

I søndags den 15. april 2018 blev der for SRV, Skibby Ride- og Voltigeklub, taget hul på Distance sæsonen 2018.

Klubben havde 4 equipager til start i Vestegnsridtet, arrangeret af Vestegnens Rideklub.

Inger Pitter Bertelsen på den 6-årige hoppe Zamira kom i mål som nummer 2 i MA klassen 85km, Janni Brosø på den 12-årige vallak Chateau kom også i mål som nummer 2 i LA kassen 68km og Lotte Hillers på den 15-årige hoppe Mazaika fulgte Hanne Haagen Hansen på den 6-årige vallak Nassim gennem hans første distanceridt og kom i mål som nr. 3 og 4 i LB klassen 44km.

>> Se alle resultaterne her <<

Det var en fin dag, hvor også mange fra klubben var ude og hente lidt viden, som vi får godt brug for når klubben den 27. maj 2018 holder Distance stævne i Skov-Hastrup skoven ved Hvalsø.

Distanceridning er disciplinen, hvor man afprøver hestens og rytterens udholdenhed ved ridning over længere distancer. Det foregår i skiftende terræn, som ofte byder på store naturoplevelser.

Konkurrencen består af en eller flere afmærkede etaper. Ved slutningen af hver etape er der et obligatorisk stop, hvor hesten inden for en afgrænset tid skal fremvises i en dyrlægekontrol med en puls på max. 60. Efter en grundig undersøgelse afgør dyrlægen om hesten må fortsætte ridtet.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce